lauantai 9. joulukuuta 2017

#kiitollisuuskalenteri ja se toinen puoli totuudesta!

R: Törmäsin twitterissä Kiitollisuuskalenteriin. Ajatuksena on joka päivä jouluun asti twiitata jokin asia, josta on sen päivän aikana ollut kiitollinen käyttäen tunnistetta #kiitollisuuskalenteri. Mä aloitin kiitollisuuskalenterin ja ajattelin listata tänne blogin puolellekin, mistä minäkin päivänä olen ollut kiitollinen.. Se, että on kiitollinen asioista ja yrittää löytää joka päivästä jotain positiivista, ei tarkoita että elämä olisi aina vaan hyvää ja positiivista. Ei ole päivää, jossa ei olisi jotain hyvää ja jotain huonoa. Huonoista asioista kannattaa yrittää päästä irti, hyvistä voi olla kiitollinen. Jottei sosiaalinen media antaisi niin yksipuolista kuvaa elämästä, päätin lanseerata kiitollisuuskalenterin rinnalle vitutus..ketutuskalenterin. Eli muistetaan, että vaikka useimmiten sosiaalisessa mediassa tuodan esiin vaan niitä hyviä asioita (joka useimmiten on hyvä asia!), on joskus ihan ok sanoa, että jokin asia harmittaa, ärsyttää tai ketuttaa.Tässä siis kummankin "kalenterin" 8 ensimmäistä luukkua, lisää luvassa myöhemmin! 


#ketutuskalenteri

1.12 Kiire päivä töissä ja lopulta jäi ikävä fiilis, että jotain jäi tekemättä.
2.12 Heräsin siihen, että yskin melkeen keuhkoni pihalle. Pieni flunssainen olo oli muuttunut hulluksi yskäksi
3.12 Kaikki lumet on sulaneet pois ja ulkona on ankeaa.
4.12 Koristreenit peruttu, koska sali olikin koulun omassa käytössä. Höh!
5.12 Veronpalautuksia ei näkynytkään, olin unohtanut vaihtaa uuden tilin tietoihin. Ne olikin maksettu vanhalle Nordean tililleni. Tämä unohdus maksoi 5 euron palvelumaksun  verran..
6.12 Edellisen illan juhlinnan jälkeen vähän väsynyt päivä, eikä edes Suomi100 -hehkutus innostanut.
7.12 Meillä kävi vieraita ja jouduin esittää hyväntuulista, vaikka väsytti ja harmitti kun en ollut ehtinyt siivota. En kuitenkaan antanut huonon päivän näkyä.
8.12 Olisin halunnut glögiä, mutta se olikin loppu, enkä halunnut enää lähteä kauppaan. Ajatus glögistä ja joulutortuista muuttui todellisuudessa sohvannurkassa torkkumiseksi. 


#kiitollisuuskalenteri
1.12 Löysin Haloo Helsingin Joulun kanssas jaan -biisin, johon ihastuin!
2.12 Satoi lunta ja kaivoin joulukoristeita ja kynttelikön esiin.
3.12 Tänään olen kiitollinen pitkistä yöunista ja mahdollisuudesta juoda aamukahvi rauhassa.
4.12 Maanantai ja monta syytä olla kiitollinen. Yksi on mun ihanat työkaverit joiden kanssa saa aina nauraa. Ja osaa ne hommansakin!
5.12 Tänään illalla tyttöjen ilta! Olen kiitollinen ystävistä, joiden kanssa saa aina olla oma itsensä.
6.12 Hyvää itsenäisyyspäivää! Suomi on hyvä paikka asua. En haluaisi asua muualla, täällä kaikki on tarpeeksi hyvin.
7.12 Muutamaksi päiväksi paluu töihin ennen kun on (taas) viikonloppu! Itselläni tänään etäpäivä,  joka kyllä omalla kohdallani lisää huomattavasti työn tehokkuutta ja yleistä mukavuutta. Kiitollinen tästä mahdollisuudesta.
8.12 Jes perjantai! Viikonloppu oli hyvä aloittaa koristreeneillä, meidän tiimin kanssa on aina hauskaa

Kiitollisuuskalenteriin liittyviä twiittejä löytyy siis mun omalta twitter-tililtä (@Riikkani), nämä vitu..ketutuskalenterin jutut julkaisen vaan täällä blogin puolella. Ja arvatkaas kumpi oli vaikeampaa, keksiä negatiivisia vai positiivisia juttuja? Voisi ajatella, että negatiivisuus on helpompaa, mutta ei. Kyllä positiiviset jutut useimmiten on mielessä ja niistä on jotenkin kivempi julkisesti puhua!  Onko joku teistä ottanut osaa tähän #kiitollisuuskalenteri -haasteeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti