tiistai 12. joulukuuta 2017

160v

J: Sunnuntaina juhlittiin! Meidän mamma ja pappa täyttävät molemmat nyt parin kuukauden sisällä 80 vuotta, joten viime sunnuntaina pidettiin juhlat heidän kunniaksi. Kyseessä oli niin perinteiset sukujuhlat kun vaan voi - oli ruokaa, puheita, kahvia ja kermakakkua sekä tietenkin vanhojen asioiden muistelua. Näin itse monia sukulaisia, joita en ole nähnyt moneen - jopa kymmeniin - vuosiin. Ihan mukavaa. Nuorempana en oikein välittänyt tuollaisista juhlista, mutta nyt vanhempana niitä on alkanut arvostaa ihan uudella tavalla.


Meillä oli Riikan kanssa molemmilla päällä meidän mamman vanhat mekot. Ei oikein tiedetä miltä vuosikymmeneltä ne ovat ja kukaan ei oikein edes muistanut, missä mamma niitä on käyttänyt. Nyt ne ainakin olivat olleet useamman vuoden varastossa. Mä ihastuin tuohon omaan mekkooni ihan älyttömästi, vaikka se ei mitenkään mun tyyliä ole. Se tuleekin jäämään kaappiini. En todellakaan olisi joitain vuosia sitten uskonut, että tule pukeutumaan mamman vanhoihin vaatteisiin!


Yritettiin kerrankin ottaa jotain vähän siistimpiä kuvia meistä, mutta noh.. Ei se oikein onnistunut! Suurin osa kuvista oli yhtä onnistuneita kuin kaksi viimeistä. Mutta pääasia kuitenkin on, että juhlat olivat onnistuneet..

Olipas kiva pitkästä aikaa laittautua oikein kunnolla, kihartaa hiukset ja laittaa korkkarit jalkaan. Pitäisi tehdä sitä useammin! Seuraavaksi taidetaankin juhlia isommin sitten maaliskuussa mun ja Riikan yhteisiä 60v bileitä ;)

2 kommenttia: