sunnuntai 26. marraskuuta 2017

viikonloppu ilman suunnitelmia

J: Syksyn aikana on ollut melkein joka viikonloppu jotain ohjelmaa, joten odotinkin innolla tätä viikonloppua, sillä ainoa suunnitelma pariin päivään oli tämän päivän korispeli. Välillä pitää mun mielestä olla tällaisia viikonloppuja, ettei tee oikein mitään. Mä ainakin nautin siitä, kun voi vaan olla ja tehdä sitä mitä just sillä hetkellä haluaa.. Mä olen viikonlopun aikana esimerkiksi..

..Nukkunut. Paljon. Perjantain ja lauantain välisenä yönä taisin nukkua melkein 11 tuntia ja viime yönä yhdeksän. Huomaa, että viime viikolla tuli taas nukuttua vähän huonommin!

..Juossut. Kävin eilen yksin pitkästä aikaa lenkillä. Tavoitteena oli juosta kymppi, mutta alun tahmeuden jälkeen innostuin juoksemaan 11,5 kilometriä. Aurinkokin näyttäytyi, joten ei ollut turha lenkki lainkaan.


..Olen myös syönyt. Tein eilen pitkästä aikaa suklaisen smoothiebowlin Fastin proteiinijauheesta ja oli kyllä hyvää! Pitäisi tehdä useammin. 

..Tein eilen myös ensimmäistä kertaa falafelejä itse. Tai no itse ja itse, käytin tätä! Todella helppoa ja hyvää - voin suositella.

..Ja kun ruuasta puhutaa, olen syönyt myös melkein puoli kiloa irtokarkkeja tämän viikonlopun aikana. Välillä tulee näitä viikonloppuja, kun voisi vaan syödä ja syödä karkkia.. 

..Kävin myös shoppailemassa perjantaina. Ostin Dr Denimin farkut puoleen hintaan ja ihan täydelliset juoksuhanskat. Lisäksi tein pienen tilauksen Hyvinvoinnin Tavarataloon, mutta siitä ehkä lisää myöhemmin..

..Tänään käytiin heti aamusta voittamassa yksi korispeli Loimaalla ja tuli kyllä hyvään saumaan se voitto! Meille kolmas voitto putkeen ja vastustajan ensimmäinen tappio. Huomenna vielä yksi matsi ja sitten parin kuukauden tauko peleistä, miten selviän?

..Olen myös tutkinut eri juoksutapahtumien nettisivuja ja yrittänyt miettiä, pitäisikö jo ilmoittautua jonnekin? Saisi vähän lisämotivaatiota käydä lenkillä..

..Koodannut Scratchillä. Olen tällä hetkellä työn puolesta koodauskurssilla, jossa ollaan tehty ihan oikeaa koodikieltä ja arvatkaa vaan, olenko siellä ihan pihalla. Mielenkiintoista, mutta vaikeaa!

..Ja mikä tärkein - olen laiskotellut. Katsoin eilen varmaan kolme tuntia How I met your motheria ja ei edes tullut huono omatunto. Välillä on ihan ok vaan olla.

Nyt en tee enää mitään, vaan menen nukkumaan. Kiireinen viikko taas tulossa, joten tsemppiä teille kaikille uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti