tiistai 14. marraskuuta 2017

lajeista parhain

J: Istuin just koneelle ja mietin, että tämä on ensimmäinen hetki viikkoon, kun ei ole mitään tekemistä. Ihana tunne! Toki on ollut vaikka mitä kivaa, esimerkiksi laivareissu työporukan kanssa, ylimääräisiä koulutuksia ja kavereiden näkemistä, mutta yksi asia on ollut ylimuiden. Arvaatteko mikä?


No koripallo tietenkin! Tuntuu, että tällä kaudella olen taas ihan uudella tavalla innostunut lajista. Toki viime kaudellakin oli ihan kiva pelata, mutta tällä kaudella oikein odotan treenejä ja pelejä.  Johtuu varmaan siitä, että tällä kaudella sekä Riikka että yksi hyvä kaveri liittyi meidän tiimiin ja olen tutustunut paremmin myös muihin. Voisinkin sanoa, että meillä on aika täydellinen joukkue kasassa tällä hetkellä.

Parasta on se tsemppifiilis, joka meidän joukkueessa on. Kannustetaan muita, nauretaan omille mokille ja annetaan peleissä ainakin 110 prosenttia. Otetaan pelin jälkeen voittoselfieitä ja analysoidaan, mitä pitäisi tehdä vielä paremmin. Ennen kotipelejä keitetään kahvit, leivotaan herkut ja pyydetään kaikki tutut kannustamaan. Pelin jälkeen sitten kiitetään yhdessä kaikkia kahtakymmentä katsojaa, jotka ovat paikalle saapuneet. Urheiluhenkeä parhaimmillaan, vaikkakin näin pienessä muodossa. Vielä. Ehkä tästä se salolainen naiskoripallo lähtee taas nousuun!

Koriksen lisäksi on toki tullut muutenkin treenattua ja olen jo useamman viikon suunnitellut, että pitäisi kirjoitella juoksujuttuja, joten palataan niihin (toivottavasti) pian! Muutenkin postausideoita olisi vaikka miten varastossa, mutta vielä kun löytäisi aikaa kirjoitella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti