perjantai 24. marraskuuta 2017

aiheet, joita meidän blogista on turha etsiä

J: Joskus ennen jaksoin olla kiinnostunut siitä, mitä blogimaailmassa tapahtuu ja edes yrittää olla pinnalla. Nykyään olen todennut, että parempi kulkea vain omia teitä ja unohtaa kokonaan se mistä muut puhuvat ja keskittyä omiin juttuihin. Jäin kuitenkin pohtimaan, että tänäkin syksynä on tapahtunut vaikka mitä sellaista, joista meidänkin blogissa olisi kirjoitettu joitakin vuosia sitten, mutta enää en vain osaisi kirjoittaa aiheesta.. Esimerkiksi:


..Erden x HM -yhteistyö. Joskus vuosia sitten kutsuttiin tätä jopa muotiblogiksi, voi apua! Arvostan muotibloggaajia ja voisin yhä edelleen ottaa joskus vaikka asukuvia, mutta muotiblogia tästä ei saisi enää. Ihan vaan, koska trendit eivät enää samalla tavalla kiinnosta kuin joskus.

..Syysvaatteiden must have -kollaasi. Mä ihan oikeasti tykkään katsella muiden tekemiä, mutta en todellakaan jaksaisi enää tehdä sellaisia itse. Ehkä samasta syystä kuin tuo ensimmäinen kohta.

..Kausikliseet. Vilttiin kääriytyminen teemukin kanssa, tuoksukynttilät, jouluvalot hienosti aseteltuna...

..Joululahjaideat verkkokauppalinkkien kanssa. Muistan, että näitä tehtiin silloin vuosia sitten ihan valtavasti - ja tietty ilman mitään mainoslinkkejä seassa!


..Kosmetiikkajoulukalenterit. Onko se joku tämän vuoden hitti? Tuntuu, että joka blogista tulee vastaan toinen toistaan upeampia kalentereja. Mä olen ihan vaan perinteisen suklaakalenterin kannalla..

..Viimeisenä ehkä tämän viikon kuumin juttu, eli Black Friday. Mulla alkaa tulla ne mainokset jo korvistakin ulos! Joka paikka huutaa vaan, että osta osta osta! Onneksi tänään on myös Älä osta mitään -päivä.

Tätä kirjoittaessa mun alkoi tehdä mieli kaivaa kaapista jouluvalot esille, asetella ne kivasti pöydälle ja kuvaille niiden kanssa mun uutta suosikki raakasuklaata! Voisin sitten samalla linkata teille sen verkkokauppalinkin kanssa. Ihan oikeasti. Tänään en kuitenkaan enää taida ehtiä, mutta ehkä viikonloppuna.. Hauskaa mustan perjantain jatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Hauska kyllä, että teidän blogia on tullut seurailtua jo niin kaukaisilta ajoilta, että muistan hyvin vielä muotiblogiajankin! Mutta se on kyllä vaan hyvä, että blogi on muokkautunut nykyisten kiinnostuksenkohteiden mukaiseksi :)

    VastaaPoista