lauantai 21. lokakuuta 2017

rentoa lomailua

J: Valehtelisin, jos sanoisin ettei yksi opettajan työn parhaita puolia olisi loma. Toki työstä täytyy muutenkin tykätä, harva sitä jaksaisi vain lomien vuoksi tehdä. Lomat ovat kuitenkin iso plussa. Mulla on ollut nyt tämä viikko syyslomaa ja alkuviikko meni Sveitsissä, loppuviikon olen ollut ihan vaan kotona ja tänään kävin Helsingissä I love me -messuilla.

Jos lomalla on parasta matkustaminen, on kotona oleminen ihan hyvä vaihtoehto myös. Mä olen oppinut nauttimaan siitä, että voi vaan olla yksin kotona ja tehdä just niitä juttuja, mitä itse haluaa.. Kotona olemisen parhaita hetkiä on se, kun herää aamulla ja tajuaa, että edessä on koko päivä ilman suunnitelmia. Voi rauhassa hakea lehden postilaatikosta, keittää (liikaa) kahvia, syödä puuroa ja kuunnella vaikka Aamulypsyä. Aamiaisen jälkeen avaan aika usein koneen ja teen esimerkiksi blogijuttuja  tai käytän ajan muuten hyödyksi. Eilen luin pitkästä aikaa jopa muiden blogeja, en muista milloin viimeksi olisi ollut siihen aikaa!


Lomalla ehtii kotona tekemään myös asioita, joita arkena ei ehdi. Olen esimerkiksi kuvaillut myytäviä juttuja, laittanut niitä nettikirppikselle myyntiin ja muutenkin vähän siivoillut.  Lisäksi olen ehkä vähän hullu, mutta nautin esimerkiksi siitä kun sain korjata rästissä olleita kokeita ihan rauhassa! Kukaan ei keskeyttänyt tai ei tullut muuta tekemistä kesken kaiken. Nyt ei tarvitse niitäkään murehtia enää maanantaina..

Ehkä parasta lomailussa on kuitenkin se, että on aikaa lukea. Mä luin kesällä ihan liian monta dekkaria ja nyt syksyllä on ollut taas vähän taukoa. Olen nyt kuitenkin ihan koukussa Camilla Läckbergin uusimpaan kirjaan - hyvin todennäköisesti luen sen loppuun ennen sunnuntai-iltaa.. 


Nyt loma alkaa olla jo ohi, onneksi on vielä huominen. Huomiseksi ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia. Salille tai lenkille haluaisin, sillä olen ehtinyt tällä viikolla kaiken kävelyn lisäksi tekemään vain yhden kunnon treenin.. Fiiliksen mukaan kuitenkin! Nyt vielä iltapalaa ja sitten takaisin tuon kirjan pariin..

Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mulla on opiskelijana ollut myös loma tällä viikolla! Itse en kyllä reissuun lähtenyt :p Ihania viimeisiä lomanrippeitä sulle :)

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - loma oli jo meni :D Toivottavasti sullakin oli hyvä loma!

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen loma ollut sinulla.:)

  VastaaPoista