tiistai 31. lokakuuta 2017

mitä näin kuvissa vs. mitä näen nyt

J: Kainaloläskit, liian iso käsivarsi, paita makkaralla - vai onko ne vatsamakkarat? Sukat tyhmästi, silmäpussit, tasapaksut jalat.. Siinä kaikki mitä näin, kun katsoin ensimmäistä kertaa näitä Sveitsissä otettuja kuvia. Ensimmäinen ajatus oli, että hyi, näitä kuvia en kyllä julkaise koskaan blogissa.


Mitä nyt näen? Yhden onnellisen ja huolettoman lomailijan ihan mahtavissa maisemissa Pilatus-vuorella. Silmissä sen ilon, joka koitti kun vihdoin päästiin tuonne ylös ja oli niin ihanan lämmin! Muistan sen tunteen, kun loma oli vasta alussa ja suurin murhe oli se, että näytän tyhmältä kuvissa. 

Vaikka arki on ihanaa, nyt ei ehdi murehtia vatsamakkaroita - eikä kyllä onneksi tarvitsekaan! Arkeen mahtuu niin paljon kaikkea muutakin tärkeämpää kuin timmit kädet tai täydellinen six-pack. Vielä kun oppisi sen, että turha niitä on koskaan miettiä, oli sitten arki tai loma. Pääasia, että on terve ja omassa kropassa on hyvä olla!

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi outoa, aina kun katsoo kuvia kuvaustilanteen jälkeen, ne näyttää ihan järkyiltä. Sitten kun myöhemmin katsoo, niin kyllä on eri ääni kellossa! Ihania kuvia!

    VastaaPoista