sunnuntai 8. lokakuuta 2017

elämää ilman blogia

J: Oikein järkytyin, kun avasin hetki sitten bloggerin ja huomasin, että olen viimeksi postannut reilusti yli kaksi viikkoa sitten. Mitä? Mun mielestä postasin viime viikolla - ihan varmasti. Mitään en kuitenkaan ole julkaissut, vaikka jotain olen luonnoksiin kirjoitellutkin. Syksy on taas hieman yllättänyt, aika on mennyt nopeasti ja paljon kaikkea on tapahtunut. Enimmäkseen sellaista ihan peruskivaa arkea. Töitä, treeniä ja korista kaikissa muodoissa. Välillä on monta päivää, etten edes ajattele bloggaamista tai avaa konetta. Sitten on taas niitä päiviä, kun on ihan kauhea hinku kirjoittelemaan, mutta ei vain ehdi.


Mitä olen sitten tehnyt? Olen nauttinut aurinkoisista syyspäivistä, harmitellut sadepäiviä, kirjoitellut kalenteriin syksyn menoja ja ehkä jo vähän alkanut odottaa joulua. Ihan vähän vaan.. Onneksi ennen joulua on kaikkea muutakin mukavaa! Tärkeimpänä juttuna se, että nyt syksyllä olen oikeasti antanut itselleni luvan rentoutua, pyrkinyt vähentämään elämästä stressitekijöitä ja yrittänyt nauttia joka hetkestä.

Lisäksi tämän viikon aikana olen ajanut autoa. Ihan liikaa. Laskin, että olen reilu viikon aikana istunut autossa varmaan 1500km.. Jokapäiväisten Forssa-reissujen lisäksi olen käynyt kerran Hangossa, kerran Tampereella ja pari kertaa Turussa. Onneksi ensi viikon jälkeen on loma ja ei tarvitse itse ainakaan ajaa mihinkään! Niin ja se loma!! Sitä olen odottanut. Ensi viikolla on neljä normaalia työpäivää ja yökoulu, joten saan aloittaa lomailun jo ensi perjantaina. Jos siis selvitään ensin siitä yökoulusta.


Tämä viikonloppu on mennyt vähän ohi, sillä eilen oli työpäivä. Tänään on siis periaatteessa yhdistetty lauantai ja sunnuntai, joten yritän ottaa päivästä kaiken ilon irti. Luvassa ainakin pitkä lenkki ja hyvä kirja. Täydellistä!

Käykää muuten osallistumassa instagramissa meidän tileillä (@jenniemin ja @riikka_ni) I love me -messulippujen arvontaan.  Messut ovat tuttuun tapaan taas lokakuun lopulla ja tarjolla on vaikka mitä mielenkiintoista! Ja nauttikaa sunnuntaista!

2 kommenttia: