lauantai 2. syyskuuta 2017

oodi hitaille aamuille ja Susijengille

J: Lauantai, tuo viikon ehdottomasti paras päivä! Nukuin aamulla pitkään, heräsin ilman herätyskelloa, join kahvit uudesta muumimukista ja söin puuron kanssa itse poimittuja marjoja. Mitä muuta voi täydelliseltä aamulta toivoa?


No tietenkin koripalloa! Tänään jatkuu koripallon em-kisat Helsingissä ja ollaan menossa katsomaan Suomi-Slovenia matsia. Niin siistiä! Tuntuu, että koripallobuumi on vallannut koko Suomen. Vai onko siellä ruutujen takana vielä joku, joka ei ole kuulut Susijengistä? Jos on, suosittelen avaamaan tänään klo 20 Yle Areenan ja katsomaan peliä. TV:stä peli alkaa vasta yhdeksän aikoihin - kiitos yleisurheilun ja jalkapallon.. Tai vielä parempaa, etsi täältä lähin Sudenpesäsi ja mene sinne fiilistelemään matsia. Et tule pettymään. Koripallo on ehdottomasti viihdyttävin ja nopeatempoisin urheilulaji, sitä katsellessa ei tule aika pitkäksi.

Mä koitan lievittää vähän jännitystä lähtemällä lenkille. Iltapäivällä sitten susipaita päälle ja Helsinkiin, auuu! Onko muita tulossa matsiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti