sunnuntai 17. syyskuuta 2017

heipat kesälle

R: Kesä tuli ja kesä meni. Nopeasti se meni, muutoksiin totutellessa. Mitä tästä kesästä sitten jäi mieleen? Ainakin nämä ihanat hetket...

..kun Lontoossa etsittiin Jennan kanssa Chinatownissa nälkäisinä (ja kärttyisinä) ruokapaikkaa, mutta sitten kuultiin kun ihan huikea katumuusikko soitti tätä ihanaa biisiä. Pysähdyttiin kuuntelemaan ja lopulta käytiin lähimmässä kaupassa rikkomassa rahaa, että saatiin annettua pari kolikkoa. Se tyyppi oli ihan mieletön!


..kun ensimmäistä kertaa katselin auringonlaskua omalla takapihalla ja tiesin, että olen kotona.

..kun oltiin pohjois-Norjassa Narvikissa autokorjaamolla jännittämässä päästäänkö jatkamaan matkaa kohti Lofootteja ja vihdoin kuultiin, ettei vika haittaa ajamista! Eikä meitä lopulta edes veloitettu visiitistä. Tämä on myöhemmin naurattanut, "ei meidän tarvinnut maksaa"..


..kun juhannuksena korkattiin hyvällä porukalla vielä yksi pullo skumppaa, vaikka aurinko oli jo aikoja sitten noussut.

..kun lähdettiin Jennan kanssa mökillä suppailemaan mielettömän upean auringonlaskun aikaan tyynelle merelle. Pitkälle ei tarvinnut suppailla, kun saatiin jo kutsu rantaan saunomaan, komeita poikia ja oluttakin kuulemma olisi ollut. Tämä kutsu tosin skipattiin ;)


..kun kesäkuun alussa kuulin, että sain töitä Salosta. Silloin tiesin, että joskus kannattaa ottaa riskejä ja tehdä isoja(kin) päätöksiä vaikka ne eivät aina olisi niin järkeviä..

..kun St Albansin hikisellä ja tuskaisella puolimaratonilla ylitettiin vihdoin maaliviiva ja saatiin mitalit kaulaan. 


..kun paluumatkalla Lofooteilta katselin auton ikkunasta taakse jääviä upeita maisemia auringon laskiessa ja mietin, miten onnekas olen, kun mulla on ympärillä niin ihania ihmisiä, joiden kanssa kokea tuollaisia asioita.

..kun Jennan ja äitin kanssa kuljettiin Visbyn kauniilla pienillä kaduilla ja aurinko paistoi ihanasti. 


Millaisia hetkiä teille on jäänyt mieleen viime kesästä?

2 kommenttia:

 1. Oi sun kesä on näiden perusteella ollut aivan ihana. <3 Muakin hymyilyttää kaikki viime kesän matkat, rauhalliset hetket, kommellukset ja ystävien kanssa vietetty aika. Toivottavasti myös syksy tuo sellaisia hetkiä mukanaaan. :)

  www.tyhjaajatus.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihana :) Syksy tuo varmasti kaikkea kivaa myös mukanaan, mukavaa syksyä sulle!

   Poista