sunnuntai 6. elokuuta 2017

yksi kauneimmista kesäilloista

J: Koska päivä on ollut sateinen ja synkkä, jopa vähän syksyinen, ajattelin jakaa teidän kanssa yhden melko täydellisen hetken meidän Lofoottien reissuilta..


Koko päivän kestäneen patikoinnin jälkeen pakkasimme itsemme autoon ja ajelimme pienen pohdinnan jälkeen jo tutulle, hyväksi havaitulle, leirintäalueelle. Meidän ensimmäinen ilta siellä oli ollut todella sumuinen ja kylmä, joten paikka ei vakuuttanut meitä kauneudellaan. Kaikki muu toimi kuitenkin kivasti ja hinta oli halpa, joten annettiin paikalle vielä toinen mahdollisuus. Toisena päivänä kaikki oli kuitenkin toisin! Sumu oli hälvennyt ja nähtiin nyt ne upeat vuoret, jotka ensimmäisenä iltana peittyivät sumuun. Aurinko paistoi, tuuli oli leuto ja aluekin paljon hiljaisempi. Lähdettiin rantaan ihmettelemään ja yksi porukastamme teki kukkaseppeleen, me muut lähinnä harmittelimme, koska emme tunnistaneet mitään kukkia. 

Ilalla vielä ennen nukkumaanmenoa juotiin lasit (tai siis muovimukilliset) viiniä, juteltiin ja ihasteltiin upeaa auringonlaskua. Yöunet jäivät taas liian lyhyiksi, mutta silti aamulla herätessä hymyilytti. Näitä hetkiä muistellessa jaksaa taas läpi pimeän syksyn ja talven.

Lisää leirintäalueista tulossa omassa postauksessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti