sunnuntai 13. elokuuta 2017

Parhaat kuulokkeet (+noloimmat lenkkibiisit)

J: Olen saanut viime aikoina useammankin kyselyn mun kuulokkeista, joita käytän lähes aina yksin treenatessani. Kyseessä on siis Plantronicsin BackBeat Fit -langattomat kuulokkeet, jotka ainakin mun kokemuksen perusteella sopivat treeniin kuin treeniin! Olen käyttänyt niitä nyt puoli vuotta niin lenkeillä, ulkotreeneissä kuin salillakin ja täytyy sanoa, että ne ovat parhaat kuulokkeet, jotka olen omistanut. Tosin ne ovat myös ainoat langattomat kuulokkeet, jotka olen omistanut, mutta parhaat kuitenkin.


Alkuun mulla oli hieman ongelmia asetella niitä korviin ja tarvitsin aina peiliä avuksi, mutta nykyään menee jo ilmankin. Kuulokkeet on suunniteltu juuri treenaamiseen ja ne kestävät vettä, äänentoisto on loistava, ne ovat kevyet ja pehmeät korvissa ja tärkein - ne pysyvät paikallaan! Kertaakaan ei ole tarvinnut lenkillä laittaa niitä uudestaan. Mikä olisikaan ärsyttävämpää, kun koko ajan korvista putoavat nappikuulokkeet? Mulla ainakin meni niihin ihan totaalisesti hermot ennen kuin sain nämä testiin. Hyvää näissä on se, että akku kestää yhdellä latauksella noin kahdeksan tuntia ja latautuu todella nopeasti usb-piuhalla. Jo alle puolen tunnin latauksella saa pariksi tunniksi virtaa. Eli nämä on nopea ladata jos lähtiessä huomaa, että kuulokkeista on virta loppu!


Mitä mä niillä sitten kuuntelen? Tässä mun kuluneen kesän top10 lenkkibiisit. Osa Spotifyn top50 listalta, osa mun vanhoja suosikkeja.. Mä tykkään kuunnella juostessa suomalaisia, mieluiten mahdollisimman menevää musiikkia.. Tykkään kuunnella biisien sanoja ja näissä ainakin kaikissa sanat sopivat hyvin juoksuun:

1. Robin: Hula hula

2. Keko Salata & Diandra: Pari kilometriä

3. Teflon Brothers: Sit mennään

4. Antti Tuisku: Mä hiihdän

5. Cheek: Jehu

6. Samu: Kerran

7. Despacito 

8. Ida Paul & Kalle Lindroth: Kupla

9. Uniikki, Timo Pieni Huijaus, Brädi: Susijengi 2.0

10.Veljenpojat: Erittäin hyvä


Kuulokkeet saatu blogin kautta, mutta mielipiteet 100% omia

Mitä te kuuntelette juostessa? Mun soittolista kaipaa uusia biisejä!

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaapas todella käteviltä! ��

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kokemuksia! Treeni-iloa jatkoonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä ollut monen treenin pelastus!

   Poista
 3. Mulla on samanlaiset sinisinä! Täytyy sanoa, että en vaihtaisi enää langallisiin (aina saa olla säätämässä johtojen paikkaa esim. paidan alle) enkä sellaisiin muhkeisiin pään yli meneviin. Parhaimmillaan noita ei edes huomaa treenin aikana - ja basso kuuluu noissa edellisiä kuulokkeitani paremmin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat kokemukset siis sullakin :) Paljon kivempi treenatakin, kun on kunnon kuulokkeet.

   Poista