tiistai 29. elokuuta 2017

Mitä mulle kuuluu just nyt?

J: Jos kysyisit mitä mulle kertoo, kertoisin että..

Mulle kuuluu ihan hyvää. Työt alkoivat pari viikkoa sitten ja taas tuntuu, ettei lomaa olisi ollut lainkaan. Kuitenkin silleen ihan hyvällä tavalla. Työt ovat alkaneet ihan mukavasti ja lukujärjestys on nyt paljon enemmän mun näköinen kuin viime lukuvuonna. Parasta (samalla stressaavinta) on se, että opetan myös liikuntaa. Niiden lisäksi on paljon lukuaineita ja esimerkiksi pari uutta lukuainetta opetettavana, joten paljon pitää taas itsekin opiskella uutta!


Kertoisin myös, että elokuussa on tullut treenattua ihan mukavasti. Korista ja juoksua enimmäkseen, mutta myös vähän frisbeegolfia ja salitreeniä. Vähiten varmaan tuota viimeiseksi mainittua. Salille ehtii sitten taas syksyllä kun aurinko ei paista ja ulkona ei tee mieli olla.

Lisäksi kertoisin, että olen kuluneen viikon aikana varmaan kymmeniä kertoja avanut bloggerin, kirjoitellut jotain turhaa ja taas poistanut tekstin. Uudestaan ja uudestaan. Jotenkin tuntuu, että asiat ovat joko liian pieniä postattavaksi tai liian isoja tänne blogiin. Tai että kirjoittelen aina vaan samoista asioista.

Lisäisin vielä edelliseen, että kameralla olen ottanut kuvia viimeksi varmaan Lofooteilla ja suurin osa mun julkaisemattomista kuvista on edelleen vanhalla koneella, jolle en ole saanut tehtyä mitään sen hajoamisen jälkeen.


Kertoisin myös, että odotan innolla jo kaikkea mitä syksy tuo tullessaan.. Valmentamista, sarjapelejä, Sveitsin reissua, muita reissuja.. I'm ready!

Ihan viimeisenä voisin vielä todeta, että vaikka syksy on ihan jees ja kaikki on tällä hetkellä hyvin, mä kaipaan ihan suunnattomasti kesää. Lähinnä elämää ilman silmäpusseja, pitkiä (kokonaisia) yöunia ja kiireettömyyttä. Nyt tuntuu välillä, että mielessä on liikaa asioita ja aina jää jotain tekemättä. No, sitä se elämä on..

Nyt lenkkarit jalkaan ja ulos tuulettamaan päätä! Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia: