perjantai 11. elokuuta 2017

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

J: Myös mun loma. Tänään on viimeinen lomapäivä, sitten viikonloppu ja maanantaina töihin. En kuitenkaan valita, kesä on ollut ihan mahtava ja aloin jo vähän kaipaamaan töiden tuomaa rutiinia elämään! Lomalla on mukavaa ja voisihan sitä lomailla vaikka joka toinen viikko, mutta kyllä mun mielestä kymmenen viikkoa lomaa on tarpeeksi.. Mä olen ainakin saanut ajatukset pois töistä niin kuin oli tarkoituskin ja nauttinut joka sekunnista. Ennen kuin käännän kokonaan ajatukset töihin, ajattelin listata viimeisen lomaviikon tähän mennessä parhaat jutut.. Tosi kiva viikko ollut, vaikka oikeastaan en ole mitään ihmeellistä edes tehnyt!

..Kävin ensimmäistä kertaa iltatorilla tänä vuonna! Torilla on kyllä tullut käytyä vähintään kerran viikossa, mutta nyt pääsin iltatorillekin. Aurinko paistoi, Egotrippi esiintyi ja ihmisiä riitti. Täydellistä!


..Olin myös mökillä poimimassa mustikoita. Sain ämpärin ehkä puolilleen, sitten näin kyyn luikertelemassa mustikkapuskassa ja tuli aika kiire pois metsästä. Pakko kyllä uskaltautua vielä uudestaan metsään - mustikoita oli ihan valtavasti.

..Kuvailin tuttuun tapaan auringonlaskua, mutta ei ollut yhtä kiva mitä viimeksi!

..Ostin myös uuden koneen, jeee! Olen varmaan kuukauden sinnitellyt vanhalla, joka on superhidas. Omalle koneelle kaadoin siis lasin vettä ja osa näppäimistä ei enää toimi, eikä huoltokaan auttanut. No, sekin alkoi olla jo vanha ja hidas. Tämä uusi on kaikkea muuta kuin hidas, olen niin innoissani!

..Tietenkin olen myös treenannut. Olen käynyt salilla, juossut pariin otteeseen, pelannut tennistä ja frisbeegolfia. Huomenna toivottavasti pääsen suppailemaan pitkästä aikaa.


..Urheilun lisäksi olen penkkiurheillut. Vaikka suomalaisten menestys on mitä on, olen seurannut yleisurheilun mm-kisoja tv:stä ahkerammin kuin moneen vuoteen

..Ja koska ne työt on kuitenkin koko ajan ollut tällä viikolla mielessä, olen myös vähän suunnitellut ja koonnut tavoitteita ensi lukuvuodelle.

..Olen myös nukkunut ihan liian pitkään, vaikka piti yrittää kääntää unirytmi taas normaaliksi. No, ensi viikolla se kääntyy!

Miten muilla on viikko mennyt? 

4 kommenttia:

 1. Lomailu on mukavaa mutta kyllä sitä sitten jo kaipaakin taas takaisin arjen pariin :) Mukavia juttuja olet tehnyt <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niimpä. Viikonloppu oli kyllä kiva, toivottavasti sullakin!

   Poista
 2. Pitkään nukkuminen tekee välillä hyvää! Tosi kauniita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, huomaa nyt heti töiden alettua eron oman jaksamisessa! Pitäisi taas opetella menemään ajoissa nukkumaan..

   Poista