lauantai 22. heinäkuuta 2017

välillä saa olla vähän tylsää

J: Mä niin allekirjoitan Riikan mielipiteen, että kesä on mennyt ihan älyttömän nopeasti - samoin kuin tämä viikko! Mitä viikkoon on sitten mahtunut?

..Kesän ensimmäinen viikko putkeen, jolloin olen ollut vaan kotona. Aikaisempi ennätys taisi olla neljä päivää ja sekin ensimmäisellä lomaviikolla!

..Lukemista. Olen lukenut neljässä päivässä kolme kirjaa ja aloittanut neljättä - enkä malttaisi lopettaa lainkaan..


..Onnistuin tiistaina kaatamaan koneen näppiksille vesilasin. Keskiviikkona huomasin, että pari näppäintä ei toimi kunnolla ja torstaina sitten koko näppäimistö lopetti toimimisen, eli en pääse kirjautumaan koneelle lainkaan. 

..Olen ollut kuitenkin saamaton ja en ole vienyt konetta korjattavaksi, joten nyt en pääse käsiksi kuviini. Toivon siis todellakin, että kuvat on vielä pelastettavissa!

..Sen sijaan kaivoin esiin vanhan (liian hitaan) koneen ja löysin sen kätköistä esimerkiksi kuvia vuosilta 2012-2015 ja graduaineistoa, joka mun piti deletoida heti sen valmistuttua.. Huh, onneksi ne ajat on jo ohi!

..Lisäksi olen pyöritellyt liikaa mielessäni töihin paluuta ja todennut, että kyllä tämä loma alkaa jo vähän kyllästyttää.... Noeiii, voisin lomailla aina, mutta faktahan se on, että enää kolme viikkoa! Apua..


..Olen myös yrittänyt suojautua kesäflunssalta kaikin mahdollisin keinoin. On syöty inkivääriä, sitruunaa, sinkkiä, c-vitskua, kurkumaa ja lakuja. Okei, viimeinen ei liity flunssaan mitenkään, mutta auttaa parhaiten!

..Enimmäkseen siis olen ollut kotona ja ollut tekemättä mitään ihmeellistä. Sekin tulee joskus ihan tarpeeseen. Sitä huomaa, että välillä on ihan hyväkin olla tylsää, oppii taas arvostamaan niitä kivoja hetkiä paljon enemmän, vai mitä?

Ensi viikosta on tulossa todennäiköisesti kaikkea muuta kuin tylsä, eli muistakaa seurailla meitä Instagramissa @jenniemin ja @riikka_ni. Tuutteko näkemään, miten sujuu asuntoautoilu viideltä tytöltä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti