lauantai 8. heinäkuuta 2017

suppailua auringonlaskuun


R: Onko siellä ruudun takana ketään kun on ollut näin ihana kesäpäivä? Me tultiin Jennan kanssa eilen jo meidän mökille, mäkin ehdin nyt vasta ensimmäistä kertaa kesän aikana tänne. Hyvät säät meille kyllä osui - tänään on tuntunut ihan kesältä! Eilen päästiin ulkoiluttamaan viikon tauon jälkeen uusia sup-lautojakin! Vähän tuuli alkuun liikaa, mutta tuuli onneksi tyyntyi lopulta. Nuo meidän laudat ei ole ihan vankimmasta päästä (ei onneksi heikoimmatkaan) niin meressä ei kovalla aallokolla uskalla vesille lähteä.. Toivottavasti tänään illalla päästäisiin vielä vähän veteen, aamulla jouduttiin pettymään kun tuulikin kovemmin kun foreca ennusti. No, sellasta se täällä meren rannalla joskus on.

Alunperin meidän piti tänään juosta pidempi lenkki, mutta noh, se jäi juoksematta. Sen sijaan kärrättiin sepeliä pihalle, ollaan syöty hyvin ja nukuttu päikkärit. Pian olisi tarkoitus joku lenkki juosta, mutta ei ehkä ihan sitä suunnitelmissa ollutta 30 kilometriä ;) Ehtiihän sitä viileämmälläkin säällä! Mites teillä on viikonloppu tähän mennessä sujunut? Somen perusteella kaikki on ruississa! 

4 kommenttia:

 1. Hei Mistä otitte noi laudat? Ois kiva saada itsellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostettiin Hong Kongista! Yllättävän monessa paikassa sup-lautoja näytti olevan myynnissä kun niitä tutkailtiin, hintahaarukka oli noin 300 eurosta tuhansiin :D

   Poista
 2. Onpas ihanan tunnelmalliset kuvat! Alkoi itsekin mieli suppailemaan :D

  VastaaPoista