tiistai 18. heinäkuuta 2017

Muutama sana kesätreeneistä

J: Mä vähän arvasinkin, etten kesällä pysy millään samanlaisessa treenirytmissä kuin vaikka keväällä. Silloin oli niin "helppoa" aina töiden jälkeen lähteä salille tai lenkille, talvella taas koristreeneihin. Nyt kun on ollut paljon kaikkea ohjelmaa, on varsinkin salitreenit jäänyt vähemmälle. Sen sijaan olen liikkunut ulkona, nauttinut kauniista säistä ja poistunut pariinkin kertaan omalta mukavuusalueelta.. Kirjoittelin aikaisemmin kesäloman treeneistä esimerkiksi täällä.
Kuten olen aikaisemminkin sanonut, en ota liikkumisesta mitään paineita näin kesällä! Tavoitteena liikkua fiiliksen mukaan ja ehdottomasti niin, että se on kivaa! Siinä olen mielestäni onnistunut ihan loistavasti.


Tässä esimerkki mun parin viime viikon treeneistä:

Viikko 27
Ma: -
Ti: Koripalloa 1h 15min, pitkästä aikaa kunnon pelit!
Ke: Aamulenkki noin 3km + 100m vetoja urheilukentällä + kehonpainotreeniä
To: Frisbeegolf noin 1h 30min
Pe: Suppailua noin 30min
La: Lenkki 14km/1h 26min + suppailua noin 30min
Su: Suppailua noin 20min (tuuli yllätti)

Viikko 28
Ma: -
Ti: Sali 50min + koristreenit 1h 15min
Ke: -
To: Lenkki 35min/5km
Pe: Koriksen heittelyä 45min + loikkia ja vetoja 30min
La: -
Su: Frisbeegolf 45min + kärrynpyörätreeniä (tavoite oppia se vielä kunnolla kesällä...)


On muuten ollut mielenkiintoista huomata, että nyt kesällä mun päivittäinen askeltavoite (9000) täyttyy melkein huomaamatta joka päivä. Lenkkipäivinä varsinkin, mutta onneksi muutenkin. Talvella tulee helposti mentyä autolla joka paikkaan (kiitos pitkän työmatkan), kesällä taas kävellen! Lisäksi viime viikollakin oli pari päivää (esimerkiksi maanantai ja keskiviikko), jolloin askeleet kertyi ihan huomaamatta shoppaillessa, haha! Liikuntaa sekin, parhainta mahdollista.

Tämä kuluva viikko alkoi jo kivan aktiivisesti, sillä kävin eilen jo salilla ja kävelyllä. Tänään herätessä olikin sitten kurkku vähän kipeä ja nyt toivon todellakin, etten saa Riikalta kesäflunssaa! Sunnuntaina on lähtö Lofooteille, enkä todellakaan haluaisi olla siellä kipeä. Olin myös suunnitellut juoksevani pidemmän lenkin vielä ennen lähtöä, mutta haaveeksi taitaa jäädä.. Onneksi reissussa on suunnitelmissa ainakin pari pidempää vaellusta ja muutenkin tulee varmaan autossa istumisen lisäksi käveltyä aika reippaasti. Ja kuten sanoin, en ota mitään stressiä treeneistä - fiiliksen mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti