torstai 20. heinäkuuta 2017

moi, mitä kuuluu?

R: Kenen muun mielestä kesä on mennyt ihan liian nopeasti? Vastahan oli viikonloppu ja huomenna on taas jo perjantai! Mulla alkaa huomenna loma, ihan uskomatonta että ensimmäiset neljä viikkoa uudessa työssä ovat menneet näin nopeasti. Enää en edes ikävöi vanhaa työpaikkaa. Nopeasti uusiin asioihin näköjään sopeutuu, kun vaan astuu ulos sieltä omalta mukavuusalueelta.


Tuleva loma tuleekin sisältämään aika paljon omalta mukavuusalueelta ulos astumista. Tai pitäisi varmaan sanoa ajamista, hah. Mä olen tässä oikeastaan pelonsekaisin tuntein odottanut lomaa ja roadtrippailua asuntoautolla pitkin pohjois-Norjaa.. Eilen käytiin tyttöjen kanssa vähän harjoittelemassa ja saatiin kukin vuorommalle huristella asuntoautolla pitkin Saloa. Ja hyvinhän se lopulta meni! Tietenkin tuollainen iso asuntoauto on hieman erilainen kun oma pieni punto, mutta kyllä me selvitään. Rauhassa vaan, eihän lomalla ole kiire mihinkään.

Kuvat on mökiltä parin viikon takaa, tämä ilta oli yksi kesän tähän asti kauneimmista! 

Tuntuu, että viime viikot ovat menneet flunssan vuoksi vähän ohi. En ole iltaisin jaksanut tehdä mitään, enkä ole päässyt lenkillekään. Viimeksi juoksin melkein kaksi viikkoa sitten mökillä sen 14 kilsan lenkit, hieman on jo vieroitusoireita! Päätinkin että perinteiset perjantaiaamujen lenkit saavat nyt tehdä comebackin, menen huomenna aamulla kevyelle lenkille. Viime kesänä juoksin usein aamulenkkejä just perjantaisin, mutta tänä vuonna olen juossut vaan kerran ja sekin oli vielä Turussa, eli siitä on aikaa. Onkin siis jo korkea aika mennä katselemaan, miltä Halikko näyttä kesäaamuisin ennen kuutta. Aamulenkin jälkeen päivästä ei voi tulla huono.

Mutta, mä nyt halusin vaan pitkästä aikaa tulla höpisemään tänne vähän kuulumisia. Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti