lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kun kaikki on (melkein liian) hyvin

J: Tiedättekö sen tunteen, kun kaikki on niin siistä, että sun tekisi mieli nipistää itseäsi ja varmistaa, että kaikki on totta? Mä tiedän. Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet niin mahtavia, että aina välillä on pakko ihan pysähtyä ja miettiä, että onko tämä edes totta. Neljään viikkoon on mahtunut kolme eri reissua, neljä eri maata ja ihan mahtavia uusia kokemuksia. Reissujen lisäksi olen nauttinut paljon kotona olemisesta, rauhasta, omasta ajasta ja pienistä hetkistä, joista olen voinut aikaisemmin vain haaveilla! 


Välillä tulee sellainen fiilis, että kaiken tämän hyvän jälkeen on pakko tapahtua jotain huonoa. Niinhän se aina menee. On ylä- ja alamäkeä ja sitten siihen väliin mahtuu niitä tasaisempia jaksoja. Nyt en kuitenkaan käytä aikaa tulevan murehtimiseen, vaan elän tässä hetkessä ja täysillä! Koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu ja se onkin tässä elämässä parasta.

Tultiin viime yönä kolmen aikoihin kotiin Montenegrosta ja tänään aamupäivällä olin jo sup-lauta ostoksilla Riikan kanssa. Nyt on laudat ostettu ja odotellaan, että jos vaikka illaksi tuuli vähän tyyntyisi, haluan heti testaamaan sitä! Odotellessa on hyvä aika käydä reissukuvien kimppuun, niitä kertyi tällä kertaa ihan kivasti..

Nauttikaa viikonlopusta!

2 kommenttia:

  1. Oi mistä ostitte laudat ja oliko tyyriit? Eilen suppailin yhdellä rannalla jollain edullisella laudalla ja keikutti kyllä niin kamalasti, että aloin kaivata laatulautoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hong Kongista ostettiin ja 349€ oli hintaa. Eihän se mikään vakain lauta ole, mutta mun mielestä hintalaatu kohdallaan! Jos keikuttaa paljon, kannattaa tarkistaa ilmanpaineet. Myös se laudan pituus ja leveys vaikuttaa, eli ana ei välttämättä hinta ratkaise!

      Poista