sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

kerran kesässäR: Huh, olipas erilainen viikonloppu kun normaalisti! Yleensä viikonloput kuluu joko jossain reissussa tai mökillä tai sitten kotona treenaillessa ja nukkuessa. Tänä viikonloppuna juhlittiin Outfoxissa ja oikein kahtena päivänä! Outfox järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tänä vuonna kun meille taas tarjoutui mahdollisuus  tehdä festarin kanssa yhteistyötä, ei tarvinnut kauan miettiä lähdetäänkö mukaan. Tietenkin! Pakkohan se on, kun kerran Salossa tapahtuu.

Vaikka mikään esiintyjistä ei herättänyt etukäteen mitään suurta odotusta (toisin kun Robin viime vuonna), odotin silti festaritunnelmaa ja kavereiden näkemistä. Viikonlopulle osui aivan loistava sää ja varsinkin eilen lauantaina festarialueella oli tosi paljon porukkaa. Ja mikäs siellä ollessa, kaikki toimi moitteettomasti ja Arttu Wiskarikin yllätti lopulta positiivisesti ;) 

Me lähdettiin molempina päivinä festareilta suoraan kotiin, joka osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi. Salon yöelämä ei ehkä olisi tarjonnut mitään uutta.. Tänään nukuin pitkään ja aamulla heräsin flunssassa, ihan kuten pelkäsinkin. Koko viikon enemmän tai vähemmän häirinnyt kurkkukipu on kyllä poissa, mutta nyt on muuten sitten flunssainen olo. Toivottavasti menee nopeasti ohi. Haluan treenaamaan! Päivä onkin tänään kulunut takapihalla kirjaa lukiessa, ei huono sekään. Kesäisin tulee usein suunniteltua niin paljon kaikkea tekemistä päiviin, että tällainen pakkolepo on varmaan ihan jees. Harmittaa vaan ettei päästy suppailemaan.. 

Mutta, nyt on festarit juhlittu ja kyllä nämä yhdet riittää tälle kesälle! Tulevat viikonloput kuluvatkin sitten "hieman" rauhallisimmissa merkeissä, lähdetään nimittän ensi sunnuntaina ajelemaan kohti Lofootteja! Pelonsekaisin, mutta innokkain fiiliksin odotan jo meidän reissua! Nyt olisi muuten hyvä hetki heittää Lofootti-vinkkejä kehiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti