maanantai 31. heinäkuuta 2017

fyysisesti kotona, henkisesti Lofooteilla


J: Nyt on road tripiltä kotiuduttu. Kamerassa melkein tuhat kuvaa, mutta yksikään niistä ei kerro kuinka upeaa siellä oikeasti oli. Lofootit oli niin unelmien täyttymys! Korkeita lumihuippuisia vuoria, kapeita teitä, merta, aurinkoa ja söpöjä pieniä kyliä. Kaiken kruunasi loistava seura. Reissu meni kokonaisuudessaan aivan loistavasti - mitä nyt menomatkalla oli pieniä auto-ongelmia ja jouduttiin käymään huollossa.. Mutta siitäkin selvittiin huumorilla!

Lofooteista on tulossa lisää postauksia myöhemmin, kunhan vaan ehditään käymään kuvia läpi ja kirjoittelemaan ajan kanssa. Multa on jo muualla somessa kysytty patikointivinkkejä, joten niitä on ainakin luvassa! Lisäksi mun on varmaan pakko kirjoittaa vähän asuntoautoilusta, sillä sen myötä aukesi kokonaan uusi maailma.. Onko muita postaustoiveita? Nyt saisi toivoa!

2 kommenttia:

  1. Niin paljon odottelen teidän kuvia reissusta. Ensi kesänä kutsuu Lofootit ja toivon mukaan voisi viettää siellä pidemmän ajan niin ehtisi rauhassa tutustua paikkoihin.:)

    VastaaPoista
  2. Toivoisin postausta käytännön järjestelyistä, autonvuokrauksesta, kustannuksista yms. Itselläkin nimittäin haaveissa lähteä matkailuautolla Lofooteille, joten olisi kiva kuulla miten olitte järjestäneet kaiken.:)

    VastaaPoista