sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

vaate, jonka omistin viimeksi lapsena

J: Kesä on siitä kivaa aikaa, kun voi pukeutua vähän vapaammin, uskaltaa rohkeammin poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla kaikkea uutta. Mä ainakin! Lontoon reissulta päädyin pitkän pohdinnan jälkeen ostamaan itselleni ensimmäisen farkkuhameen sitten lapsuuden. Sovitin hametta jo toisena päivänä, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Hame kummitteli mun päässä seuraavat kolme päivää ja vikana päivänä piti käydä hakemassa se! Sain kuin sainkin viimeisen (!!) oman kokoni ja nyt olen tyytyväinen. Toisin kun pelkäsin, hame ei jäänyt kaappiin pölyttymään vaan uskalsin heti perjantaina laittaa sen päälle! Olen yleensä kaikkea muuta kuin hame/mekkotyttö, joten mulle tää on iso juttu ;)


Sen lisäksi, että uskalsin laittaa hameen päälleni, uskalsin leikata hiukset. Nyt on kevyt ja lyhyt kesätukka, tykkään! Mietin pitkään haluanko leikata näin paljon, sillä tykkään kuitenkin kesällä pitää hiuksia kiinni. Vielä en ole ainakaan katunut sekuntiakaan ja hyvin ne pysyi eilen lenkillä kiinni..

Nyt mun pitäisi pakata vielä viimeiset tavarat, sillä lähdetään pian pikavisiitille Visbyyn! Niin siistiä, olen halunnut päästä sinne jo kauan. Jos olette käyneet Visbyssä, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.. Varsinkin kahvilavinkit ovat tervetulleita joko tänne tai instagramiin (@jenniemin tai @riikka_ni). 

2 kommenttia:

  1. Ihana hame ja tosi kiva kesätukka! Hiusten leikkaamisessa on aina se hyvä puoli, että ne kasvaa kyllä takasin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oot kyllä oikeassa, pian ne taas kasvaa liian pitkiksi! :D

      Poista