lauantai 3. kesäkuuta 2017

Tätä on odotettu!


J: 190 koulupäivää, 20000 ajettua kilometriä, satoja tarkistettuja kokeita, kymmeniä luettuja tarinoita, useita Wilma-viestejä, oppilashuoltopalavereja, yt-tunteja, tukiopetuksia, välituntivalvontoja, kiireisiä lounaita, jäähtyneitä kahvikuppeja, selvitettyjä riitoja, kadonneita kenkiä, likaisia siveltimiä, tylsiä lyijykyniä, netittömiä ipadeja, kahden kuukauden työsoppareita, kyyneleitä, naurua, onnistumisen kokemuksia, halauksia ja iloa.

Niistä on mun lukuvuosi tehty. Elokuun alussa kun lupauduin pariksi kuukaudeksi tuttuun kouluun sijaiseksi, en olisi voinut arvata löytäväni itseni sieltä kesäkuun kolmas laulamassa Suvivirttä ja Kuhala-hymniä. Niin kuitenkin kävi ja tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi. Kymmenen viikon päästä jatkuu työt samassa koulussa ja olen siitä todella onnellinen. Siinä välissä kuitenkin aion nauttia ihan täysillä kesästä, ottaa rennosti ja keräillä voimia syksyä varten.

Ottakaa tekin rennosti, olette sitten lomalla tai töissä! Ihanaa kesän alkua kaikille ja onnea kaikille valmistuville! Nauttikaa!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa että olet pitänyt työstä! Suosittelisitko muillekin? Oliko Suvivirren sanat hallussa? Aurinkoista ja lämmintä (jos se lämpö tulisi) kesäkuuta sinne! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En osaa suositella jos en tunne, mutta jos on vähäänkää haaveena lähteä opiskelemaan luokanopeksi, niin ehdottomasti! Raskasta, mutta palkitsevaa työtä. Ja toki Suvivirsi oli hallussa ;) Ainakin pari ensimmäistä säkeistöä.

   Poista
 2. Oi että, varmasti huipputunne kun pääsee pitkän kouluvuoden jälkeen kesälomalle, ja todellakin ansaitulle sellaiselle! Saatko seuraavat kymmenen viikkoa pitää ihan kunnon kesälomaa? Ja ihan mahtavaa että saat syksyllä jatkaa töitä samassa paikassa, onnea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä huippua! Elokuussa pitänee vähän suunnitella tulevaa vuotta, mutta muuten ajattelin lomailla. Fyysisesti siis pitää mennä työpaikalle vasta elokuun puolessa välissä.

   Poista