maanantai 5. kesäkuuta 2017

omassa kodissa


R: Me ollaan nyt Jannen kanssa ihan virallisesti salolaisia (ja asuntovelallisia..). Oikeastaan ollaan oltu jo lähes viikko. Muutto oli melko raskas (ainahan ne on), mutta saatiin lopulta ajoissa kaikki tavarat uuteen osoitteeseen ja vanha asunto siivottua kuntoon. Kavereille kuuluu kiitos muuttoavusta, ei me kahdestaan oltaisi pärjätty! Ajattelin, että se hetki, kun suljen viimeistä kertaa vanhan kodin oven, olisi ollut haikeampi. Ei se kuitenkaan ollut. En ole hetkeäkään (ainakaan vielä) ikävöinyt keskustassa asumista, päinvastoin. Olen ottanut ilon irti omasta pihasta ja rauhallisista lenkkimaastoista. On ihanaa, kun on hiljaista. Mä en ole koskaan ollut kovinkaan selkeästi kaupunkilainen tai maalainen, mutta olen nyt alkanut kallistua siihen suuntaan, että tällaisessa rauhallisessa pienessä kaupungissa asuminen on mun juttu. Koko ajan ei tarvitsekaan tapahtua, mutta kaikki palvelut on lähellä, suurin osa kävelymatkan päässä. Turkua tuskin tulee ikävä, kun käyn siellä kuitenkin töissä edelleen. Ja jos tulee, sinne pääsee onneksi helposti!

Uusi koti alkaa olla melko hyvässä kunnossa, mutta paljon on vielä tekemistä. Laatikoita on purkamatta siellä täällä, verhot ripustamatta ja matot pitäisi pesettää. Ei kuitenkaan haittaa! Keittiö laitettiin heti kuntoon, joka on tärkeintä. Pihalle hankittiin heti pöytä ja tuolit sekä se tärkein, eli grilli! Grilli on vielä kasaamatta, mutta ehkä lähipäivinä saadaan grillattua ensimmäistä kertaa. Muuttolaatikoita voi purkaa pikkuhiljaa, ei tässä ole kiire mihinkään. Nyt ollaan kotona, ei täältä ole kiire mihinkään.

12 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Ootan, että saa nähdä vilauksia sitten muistakin huoneista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän niitä vilauksia silloin tällöin tule näkymään!

   Poista
 2. Oi että paljon onnea uudesta kodista! Muutot on kyllä aina rankkoja, mutta hyvä että ootte kuitenkin paljon saaneet jo aikaan uudessa kodissa! Ootan lisäkuvia innolla :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo ehkä mä joskus jotain kuvia laitan :)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää! Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista