tiistai 27. kesäkuuta 2017

isoja ja pieniä ilon aiheita

R: Mun elämässä on taas pieniä ja vähän isompia ilon aiheita. Tällä hetkellä parasta on..

..se, että maanantaista alkaen mun työmatka on ollut 50 kilometrin sijaan noin 4 kilometria. Olen mennyt nyt parina päivänä autolla töihin ja jättänyt auton parkkiin samoille hoodeille, kun parkkeerasin aina 11-12 vuotta sitten skootterini, kun menin torikahvilaan töihin, hahaha! Nostalgista, mutta tunnen olevani niin kotona nyt.

..uusi koti! Olen edelleen ihan fiiliksissä tästä. Ja olen tainnut sen jo muutaman kerran mainita! 


..Juhannus meni tosi kivasti. Mietin alunperin, että jaksanko edes lähteä 6 tunnin junamatkan päähän juhannuksen viettooon vaan pariksi päiväksi, mutta onneksi lähdin. Kotona olisin vaan jännittänyt uuden työn alkamista. Vietettiin ihan super onnistunut juhannus hyvässä seurassa - en muista milloin viimeksi olisin ollut hereillä melkein viiteen asti! (Enkä sitä, milloin olisin viimeksi juonut yhtä paljon skumppaa ;)).

..tämä biisi. Kannattaa kuunnella pidemmälle kun ensimmäiset 30 sekuntia, olen koukussa. Ihan vaan koska Samu Haber.

..sain tänään ihan mahtavia uutisia, mulle on myönnetty opinto-oikeus sosiaalityön laajoihin sivuaineopintoihin. Pitää katsella vähän aikatauluja, saanko aloitettua opinnot töiden ohessa. Oishan se ihan mahtava saada sosiaalityöntekijän pätevyys, se avaisi taas ihan uusia työllistymismahdollisuuksia. En voi uskoa, että sen lisäksi että sain tuon nykyisen työpaikkani, sain nyt myös tämän opinto-oikeuden. Muutama kuukausi sitten haaveilin vielä molemmista.


..Outfox on jo reilun kahden viikon päästä. Toivotaan, että kesä olisi siihen mennessä alkanut kunnolla. Arvoin muuten tänään lippuarvonnan voittajan, mikäli osallistuit niin kannattaa kurkata sähköpostiin..

Jenna on tällä hetkellä siellä Montenegrossa ja vaikka olenkin vähän kateellisena katsellut heidän reissukuvia instagramista, niin pakko myöntää, että on tämä mun arkikin tällä hetkellä ihan ok ;)

8 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kuvia! :) Ja kivoja aiheita myös listattuna, haha. Tällaset postaukset piristää päivää :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asioita tapahtunut siulle ja onnea opinto-oikeudesta sekä työstä <3 miekin lähetin juuri graduni viimeiselle kommenttikierrokselle ennen palautusta, sitten alan odottaa lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hyvänmielen postaus<3 Onnea myös opinto-oikeudesta! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan myös koukussa tohon biisiin, ihan mahtava! Ihania ilonaiheita, näitä on kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joo mä tykkään muidenkin blogeista lukea vastaavanlaisia postauksia :)

   Poista