torstai 25. toukokuuta 2017

ylimääräinen vapaapäivä - kyllä kiitos!

J: En tiedä muista, mutta ainakin tänne tuli yksi ylimääräinen vapaapäivä todella tarpeeseen. Alkuviikko oli töissä todella kiireinen ja iltaisin tuntui, ettei jaksaisi muuta kuin nukkua. Tosin tämäkin päivä on osittain kulunut töitä tehdessä, sillä eilen lähti töistä mukaan iso pino testejä vielä korjattavaksi ja pikkuhiljaa pitäisi arvioinnitkin viimeistellä.. Nopeasti on vuosi mennyt ja kevään kiire yllätti taas aivan täysin!


Onneksi on huomisen lisäksi enää viikko töitä ja sen jälkeen koittaa se kauan odotettu kesäloma! Fiilis on tällä hetkellä kiireistä huolimatta todella kiitollinen ja onnellinen - lähinnä siksi, että selvisin tästä vuodesta. Voin vaikka loman aluksi kirjoitella vähän enemmän mun fiiliksisä ensimmäisestä työvuodesta. Ensin pitää vielä vähän selvitellä omia ajatuksia. Tällä hetkellä fiilikset ovat todella ristiriitaiset ja esimerkiksi viimeisen viikon aikana olen kokenut varmaan kaikki mahdolliset tunteet, joita opettajan työssä voi kokea!

Sen lisäksi että mulla on vuoden kiireisimmät viikot käsillä, Riikalla on tällä hetkellä muuttokiireet pahimmassa vaiheessa ja viikonloppukin on suunnitelmia täynnä. Postaustahti ei siis tästä varmaan ainakaan parane seuraavan viikon aikana. Onneksi pian voin keskittyä tähän hommaan ihan sataprosenttisesti ja leikkiä ihan oikeaa bloggaajaa! Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti