lauantai 20. toukokuuta 2017

viisi parasta just nyt

R: Tässä mun tämän viikon top 5 - miten yhteen viikkoon on jo nyt voinut mahtua näin paljon kaikkea?

1. Ostettiin Jannen kanssa asunto! Ostotarjous hyväksyttiin jo jokin aika sitten, mutta nyt se on virallista, kun maanantaina tehtiin kauppakirjat. En ole yhtään ehtinyt kirjoittelemaan asiasta, mutta lyhyesti kerrottuna, edessä on muutto kerrostalokaksiosta rivitalokolmioon ja meistä tulee kesäkuun alusta salolaisia. Muutto on jo ensi viikolla (!!) ja pakkaamista ei olla vielä ehditty kunnolla aloittaa. No, onneksi asioilla on tapana järjestyä, kuten usein on tullut todettua.. Ensi viikon yksi ylimääräinen vapaapäivä tulee tarpeeseen.


2. Kesä, joka alkoi vähän yllättäen eilen. Siinä vaiheessa, kun olin aamulla kuudelta lenkillä ja ohuessa pitkähihaisessa tuli kuuma, tajusin että se on täällä. Tänään onnistuin jo polttamaan itseni, kun oltiin Jennan kanssa juoksemassa Kuntovitosella kymppi (siitä tulossa lisää ajatuksia myöhemmin). En ollut tajunnut, miten kuumasti aurinko paistaa!

3. Päästiin torstaina muiden turkulaisten bloggarien tavoin tutustumaan Linnateatterin tulevan kesän näytöksiin, maistelemaan herkullisia ruokia ja lopuksi vielä katsomaan Jukka K:n ja Divetin draqshowta. Show oli hauska, yllättävän hauska! Linnateatterissa en ollut käynytkään ennen, mutta ehdottomasti aion mennä uudelleen. Ruoat oli superherkullisia (teatteri-iltaan voi yhdistää ruokailun) ja tuleva ohjelmisto vaikutti mielenkiintoiselta, varsinkin kesän tuleva Haluatko mökkiläiseksi. Sitä on kyllä pakko mennä katsomaan, en ole koskaan käynyt kesäteatterissa.

Onneksi nyt on jo kesäisempää, kun näissä kuukauden takaisissa kuvissa..

4. Kesän matkasuunnitelmat alkavat kuulostaa ihan täydelliseltä. Nyt on matkoja varattu ja unelmia toteutuu taas kesällä! Tiedossa on reissua niin Lontooseen, Visbyyn kun Lofooteillekin. Yksi matka mennään laivalla, yksi lennetään lentokoneella ja yksi ajetaan asuntoautolla - voitte itse arvata millä mennään mihinkin!

5. Kaiken kiireen ja hulinan keskellä ehdin tänään illalla vihdoin hengähtää ihan vaan kotona. En oikeastaan muista, koska olisin ollut kotona enemmän kun muutaman tunnin putkeen niin, että olisin tehnyt jotain muuta kun nukkunut (ja unetkin on jääneet liian vähäiseksi..). Pian aion lähteä kauppaan ostamaan irtokarkkeja ja illalla ajateltiin hakea ruoaksi Turun parhaita siipiä (Siipiravintolasta), pitää nyt käyttää vielä mahdollisuus hyväksi ennen muuttoa!

10 kommenttia:

 1. Onnea omasta asunnosta! Varmasti mukavaa ku asutte sitten samassa kaupungissa Jennan ja Teemun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onhan se, lisäksi on kivaa että muukin perhe on lähellä :)

   Poista
 2. Onnea uudesta kodista ja ihania juttuja muutenkin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea omasta asunnosta :) Ja tsemppiä muuttoon! Ja oihh, Lofootit... ihan huikeeta. Olin viime kesänä ja rakastuin täysin. Norja on vienyt sydämen.. se koko maa on niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä niiiiin odotan jo tota Lofoottien reissua, vaikka asuntoautolla ajelu vähän pelottaakin jo ;)

   Poista