sunnuntai 14. toukokuuta 2017

onnistunut viikonloppu


J: En taas tiedä mistä aloittaisin. Ihan mahtava viikonloppu taas takana! Hypättiin perjantaina iltapäivästä junaan ja matkattiin Helsinkiin, jossa piipahdettiin pikaisesti Marsaanan Wellnes -päivässä ja sen jälkeen alkoikin HCR-fiilistely! Niissä tunnelmissa menikin sitten koko ilta ja lauantai.. Itse juoksusta sen verran, että maaliin päästiin ja fiilis oli hyvä. Ja on edelleen! Tullaan kirjoittamaan juoksusta vielä tarkempi raportti, niin paljon on sanottavaa..

Tämä päivä onkin mennyt sitten äitienpäivää juhliessa. Vaikka eilen tuli juostua ja käveltyä ihan kivasti, tänään on ollut jotenkin tosi energinen olo. Ehkä se johtuu siitä, että sai pari yötä nukkua ihan superpehmeässä hotellin sängyssä? Oltiin tällä kertaa kahdessa eri hotellissa ja varsinkin jälkimmäinen, Sokos Hotel Presidetti (kuvissa) oli ihan mahtava! Yövyttiin ihanassa Ivana Helsingin suunnittelemassa huoneessa ja ihastuttiin molemmat sisustukseen. Riikka suunnitteli jo tuon tuolin tuomista heidän uuteen asuntoon, haha.. Hotellielämä on kyllä mukavaa ja tuollainen parin päivän irtiotto on ihan parasta arjen luksusta. Suosittelen testaamaan..

Tällä hetkellä olen kyllä niin kiitollinen ja iloinen kaikesta, mitä tässä keväällä on tapahtunut.. Päällimmäisenä mielessä tietty nyt tämä juoksu, mutta muutenkin on ollut todella tapahtumarikas kevät.. Mun kevättä on jäljellä enää kolme viikkoa, sen jälkeen alkaakin sitten kesä (ja loma!!). Ihan hullua, taisin tosiaan selvitä tästä työvuodesta! Nyt kuitenkin kohti uutta viikkoa, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti