maanantai 1. toukokuuta 2017

Kevään ensimmäinen päivä

J: Vappu tuli sittenkin - tosin vähän erilainen mitä viime vuosina! Mä olin lauantaina jo ihan valmistautunut siihen, etten tulisi tänä vuonna juhlimaan vappua mitenkään, mutta onneksi asioilla on aina tapana järjestyä! Eilen samoihin aikoihin kuin lumisade muuttui auringonpaisteeksi, hyppäsin autoon ja ajeltiin mökille Kemiöön vapun viettoon.


Eilen keskityttiin rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja seuraan, tänään taas päästiin puuhommiin. Tai oikeastaan risuhommiin. Tuli taas todettua kuinka rentouttavaa luonnossa on. Tosin rentous oli siinä vaiheessa kaukana, kun ihan rauhassa kuvailin sinivuokkoa ja samalla hetkellä äiti bongasi siitä parin metrin päästä kyykäärmeen. Sen jälkeen juoksin ja huusin aika kovaa. Nyt jälkikäteen tosin harmittaa, etten nähnyt käärmettä, se olisi ollut hyvää siedätyshoitoa mun käärmekammoon..

Käärmeestä huolimatta oikein onnistunut mökkivuorokausi takana ja odotan jo, että pääsen sinne uudestaan. Onneksi ensi kuussa alkaa kesäloma ja voin viettää kyseisissä maisemissa kaikki päivät jos vain haluan. Niin kiitollinen siitä mahdollisuudesta! 

Mites muiden vappu meni? 

2 kommenttia:

  1. Instagramista ja snäpistä seurailinki että onpas mukava tapa viettää vappu! :) vappuaatto meni sisäpiknikillä sään takia! Tänään oli mukava päästä torille kierteleen ja ostaan hattaraa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin kuulostaa hyvältä! Mua vähän harmittaa etten päässyt vapputorille ja saanut lakuja :D

      Poista