sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Ihan pihalla!

J: Parasta tässä viikonlopussa on ehdottomasti ollut..

..Hitaat aamupalat ulkona auringossa

..Päiväunet riippukeinussa

..Grillailu pikkuveljen ja hänen tyttöystävän kanssa

..Kuntovitonen Turussa

..Elämäni ensimmäinen frisbeegolf-kierros

..Iltakävely lempimaisemissa


Sen jälkeen kun perjantaina välituntivalvontaa tehdessä tajusin kuinka lämmin sää on, en ole ollut sisällä muuta kuin nukkuessa, autoa ajaessa ja muita pakollisia juttuja tehdessä. Muuten olen ollut enimmäkseen ulkona ja imenyt itseeni jokaisen mahdollisen auringonsäteen. Mä olen niin onnellinen omasta pienestä pihasta sekä läheisistä lenkki- ja liikuntapaikoista, että mitä turhaan sitä sisällä aikaa viettäisi!

Päätinkin tänään, että tästä tulee ulkoilukesä! Viime kesä meni jotenkin ihan ohi. Liian monta lomapäivää vietin vaan sisällä harmitellen huonoa säätä tai stressaten syksyn työkuvioita. Tänä vuonna en anna käydä niin, vaan vietän jokaisen mahdollisen hetken ulkona ja nautin kesästä vaikka mikä olisi!


Jatkossa tosin muistan laittaa aurinkorasvaa. Eilen Kuntovitoselle lähtiessäni ei tullut mieleenkään, että keväinen aurinko polttaa todella helposti. Nyt on sitten kivat juoksutopin rajat selässä ja kasvotkin punottaa ihanasti. Harmittaa kyllä oma tyhmyys..

Nyt alan kuitenkin valmistautua toiseksi viimeiseen työviikkoon ja menen nukkumaan. Toivottavasti tekin olette nauttineet näistä ihanan keväisistä ilmoista! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti