torstai 27. huhtikuuta 2017

Viikon parhaat

J: Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo useampi päivä, ja koska monelle taisi jäädä sellainen fiilis, että ihan huvikseni (ja nälissäni) valitan pienistä asioista, päätin nyt pyhittää tämän postauksen vain iloisille asioille. Sellaisille pienille, jotka tekevät arjesta astetta kivemman.. Joten tässä niitä tulee, viikon parhaita juttuja!Paras (urheilu)uutinen: Vilppaan korismiehet pelaavat huomenna finaalipaikasta ja olen tietenkin menossa kannustamaan! Toivon todellakin, että Karhu kaatuu ja Vilpas varmistaisi ensimmäisen aikuisten SM-mitalinsa!

Paras hetki: Pääsin eilen vihdoin lenkille parin viikon jälkeen ja vaikka juoksu takkusi, oli se silti aika jees pitkästä aikaa. Pohjalta noustaan vielä!

Paras huomio: Enää 26 työpäivää ennen kesälomaa, iik! Miten ehdin taas tehdä kaiken ennen todistusten jakoa..??

Paras yllätys: Tämä postaus nousi yllättäen todella suosituksi ja sain hyvää palautetta paljon. Kiva jos tykkäsitte, pitääkin kirjoitella lisää opettajajuttuja.

Paras päivä: No huominen perjantai tietenkin! Pitkästä aikaa kokonainen työviikko takana. Yllättävän kevyesti meni. Ensi viikolla onkin sitten taas vaan neljä työpäivää.


Paras instagram-inspiraatio: Tällä hetkellä saan tosi paljon inspiraatiota Tomi Kokolta (@tomikokko), vaikken ihan kaikista ravintoon liittyvistä asioista ole hänen kanssa samaa mieltä.

Paras ruoka-aine: Lidlin hummus. Olen niin koukussa!

Paras löytö: Tuun taas muutaman vuoden jäljessä, mutta aloin vasta ymmärtämään miksi ihmiset tykkäävät Vain Elämää -ohjelmasta. Oli pakko katsoa ensimmäinen jakso (koska Robin ja Samu Haber) ja oli kyllä ihan loistava! Pakko katsoa jatkossakin.

Paras maisema: Ehdottomasti viime lauantailta Eiranrannasta. Näissä kuvissakin välittyy hieman se upea auringonlasku ja vaaleanpunainen maisema. 

Paras onnistuminen: Tarkistin kokeita ja olin niin iloinen niiden oppilaiden puolesta, jotka olivat ylittäneet itsensä! 

Paras koukutus: Olen taas löytänyt Wordamentin ja pelannut sitä ihan liikaa..


Listaa voisi jatkaa vaikka miten, mutta nyt pitäisi varmaan mennä nukkumaan. Olen joutunut syystä tai toisesta heräämään koko viikon ennen kuutta, joten vähän alkaa jo väsyttää. Onneksi huomisen jälkeen on kolme vapaapäivää - eli kolme aamua hieman pidempiä yöunia! Parasta!

Mikä on ollut parasta teidän viikossa?

2 kommenttia:

  1. Parasta ollu 12 vuotiaiden oppilaiden aikaansaannokset elokuvajaksolla! Ylpeä heistä :)

    VastaaPoista