torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen - olen valmis!


J: Nyt on työviikko ohi, My Mistaken pelipaita kaivettu kaapista, pelikassi pakattu, eväät ostettu ja aikataulu tehty melkein koko viikonlopuksi.. Luvassa olisi 11. pääsiäinen Lahdessa Easter Tournamentissa. Niin huippua! Tiedossa on enimmäkseen koripalloa, mutta eiköhän me kaikkea muutakin ehditä seuraavan parin päivän aikana tehdä. Mun yksi iso toive on, että ehtisi edes vähän nukkua. Reilu viikon aikana on kertynyt ihan kivat univelat ja sen kyllä huomaa naamasta. On vaan ollut niin paljon kaikkea kivaa. Nukkumaan ehtii vaikka sitten kesälomalla! Nyt pitää nauttia kun elämässä tapahtuu niin mahtavia asioita. Tuntuu kuin olisin herännyt jostain talvihorroksesta ja saanut taas sosiaalisen elämäni takaisin.. Ihanaa!

Jos kiinnostaa, kannattaa seurata meidän turnausfiiliksiä Instagrammissa (jenniemin ja riikka_ni) tai Snapchatin puolella (jenna.nieminen ja riikka.nieminen). Oon tosin niin koukuttunut Instastoryyn, että tulen todennäköisesti käyttämään sitä enemmän..

Nyt on pakko laittaa kone kiinni ja alkaa nukkua, kerrankin kun saisi. Ihanaa pääsiäistä kaikille! Toivottavasti teilläkin on kivoja suunnitelmia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti