tiistai 4. huhtikuuta 2017

long time no see

J: Kirjoittelin alkuvuodesta meidän blogin tulevaisuudesta ja sen jälkeen aihe on ollut enemmän tai vähemmän mielessä muutenkin. Kysyin silloin mitä mieltä te olette, ja yllättävän moni toivoi asukuvia! Ajatus oli mielessä sellaiset pari kuukautta ja viime viikonloppuna vihdoin saatiin otettua jotain kuvia.. Joten nyt niitä tulee.


Olihan se vähän outoa pitkästä aikaa ottaa ihan tavallisia kuvia keskellä  Turkua (eikä vaikka treenikuvia), mutta mielestäni niistä tuli yllättävän kivoja. Pakko myöntää, että olihan se vaihteeksi ihan hauskaakin, vaikka vettä tihkutti! Johtuu varmaan keväästä.. Nyt talven jälkeen olen superinnoissani, kun voi kulkea ulkona ilman pipoa tai hanskoja, pukea päälle kevättakin ja ostaa uudet tennarit. Olen niin valmis kevääseen! Vielä kun tuon paksun huivin ja sukat voisi jättää kokonaan pois, olisin aika onnellinen..


Nauttikaa nyt, sillä vähään aikaan ei varmaan sitten (asu)kuvia tulekaan! Lähinnä siksi, että luulen kulkevani näissä melkein samoissa vaatteissa siihen saakka, kunnes saa vaihtaa kesävaatteisiin. Ja ehkä myös siksi, etten kuitenkaan tunne oloani mukavaksi katsoessani näitä kuvia. Tykkään toki mun vaatteista, mutta silti. Mulla on ehkä jonkinlainen identiteettikriisi tällä hetkellä menossa ja sellainen fiilis, että ei mun kuuluisi hymyillä tuolla kameran edessä vaan tehdä jotain fiksumpaa, jotain aikuisten juttuja! Mutta joo, palataan siihen aiheeseen ehkä joskus myöhemmin.

Mitä tykkäätte?

2 kommenttia: