perjantai 21. huhtikuuta 2017

kuulumisia ja jänniä aikoja

R: Moikka, mitäs teille kuuluu? Mä elelen jänniä aikoja tällä hetkellä.. Mietin tammikuussa, että tästä tulee muutosten vuosi ja siltä nyt todellakin näyttää. Maaliskuussa vaihdoin jo työpaikkaa ja pian tapahtuu todennäköisesti toinen suuri muutos - ollaan nimittäin jätetty ostotarjous yhdestä asunnosta. Kerron siitä lisää, kun (jos) asiat varmistuvat! En uskalla vielä fiilistellä liikaa, mutta salaa jo unelmoin tulevista kesäilloista omalla pihalla!! Asunnon etsintä ja kaikki siihen liittyvä säätö ovat kyllä vieneet ihan kiitettävästi aikaa ja energiaa tässä viime aikoina.


Mä sain heti pääsiäisen jälkeen Jennan tavoin flunssan ja kuumeen (oltiin turnauksessa samassa hotellihuoneessa, kumpi mahtoi tartuttaa kumman..), mutta nyt onneksi olo on parempi jo. Työviikko jäi kahden päivän mittaiseksi tällä viikolla, joten kiirettä piti töissäkin, ne työt kun ei katoa mihinkään poissaollessa.. Onneksi nyt on edessä viikonloppu ja odotettu Helsingin reissu. Huomenna on Inspiration day ja ollaan Jennan kanssa taas yötä hotellissa. Ollaan otettu tavaksi tehdä noita minireissuja Helsinkiin aina kun mahdollista! Tällä kertaa yövytään Glo Hotel Artissa, toivottavasti siellä on hyvä aamiainen.. Suositelkaa muuten hei meille jotain hyvää ravintolaa lauantai-illaksi! Olisiko keskustan alueella joku hyvä sushibuffet? Tämän kaiken laiskottelun ja sairastelun jälkeen voisi vielä vetäistä kunnon sushiähkyt.


Treenirintamalle ei tällä hetkellä kuulu kovinkaan hyvää, siitä tulossa lisää treenikatsauksessa huomenna. En voinut tänäänkään vielä juosta tai mennä salille, mutta sunnuntaina sitten toivottavasti! Huomenna tosiaan otetaan heti aamulla suunnaksi Helsinki, onko joku muukin tulossa Inspiration dayhyn? Viimeksi petyttiin vähän kun treeni- ja hyvinvointibloggaajat olivat niin huonosti edustettuina, onneksi ainakin Susanna on tulossa huomenna. Ja varmaan siellä vanhoja tuttujakin taas näkee, toivottavasti ainakin! Saa tulla moikkaamaan!

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus <3

  Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitääkin käydä kurkkaamassa sun blogi!

   Poista