maanantai 10. huhtikuuta 2017

kiitollisuutta

JKuten olen ennenkin sanonut, kannattaa aina välillä pysähtyä ja miettiä miksi on just nyt kiitollinen. Asioiden ei tarvitse olla suuria tai mullistavia, vaan ihan jotain pieniäkin. Tällä hetkellä mä olen kiitollinen, koska..

..niin moni jakaa mun ja Riikan ajatukset aitoudesta, mielikuvista ja täydellisyyden tavoittelusta. Iso iso kiitos kaikille kommenteista! Arvostetaan niitä ja ollaan iloisia, ettemme ole kaksin ajatustemme kanssa. 


..osallistuin viikonloppuna OAJ:n järjestämään Nuori Opettaja -koulutukseen ja sain siellä runsaasti ajateltavaa. Tärkein oli se, että ymmärsin kuinka hyvin meillä töissä on asiat ja olen onnellinen, että olen päätynyt juuri kyseiseen kouluun aloitelemaan uraani.

..kolmen päivän päästä alkaa viikonloppu ja tiedoissa olisi 11. kerta Lahdessa Easter Tournamentissa My Mistaken kanssa. Korista ja lempparityttöjä, niin parasta!

..teille on taas vaihdettu kesärajoitukset ja mun työmatka nopeni tänään aamulla melkein 10 minuuttia! Lisäksi ajaminenkin on kivempaa, kun on valoisaa jo ennen seitsemää aamulla.


..Talven väsymyksen ja kiireen jälkeen alkaa vihdoin helpottaa niin töissä kuin kotonakin. Oma stressitaso heijastuu niin paljon yleiseen fiilikseen ja nyt kun stressi on vähentynyt, huomaan hymyileväni ja jaksavani päivisin niin paljon paremmin. Syytän aurinkoa! 

Sellaisia tällä kertaa. Nyt oisin myös aika kiitollinen, jos joku tekisi mulle iltapalaa ja pääsisin ajoissa nukkumaan. Huomisesta tulee taas pitkä päivä. Luvassa sekä viimeinen palloilukoulu että mun viimeinen sarjapeli, yhyy! Miten selviän kesän yli ilman koripalloa? No, olen ainakin kiitollinen, että olen palannut takaisin taas seuratoimintaan ;)

Mistä te olette tällä hetkellä kiitollisia? Haastan kaikki kertomaan ainakin yhden asian!

6 kommenttia:

 1. Mä olen kiitollinen itselleni, että olen ahkerasti jaksanut vetää paastoa kohta viikon. Enää kaksi päivää jäljellä. Eväiden teko on joinain päivinä tuntunut mahdottomalta mutta se fiilis minkä olen saanut tällä aikaan voittaa kaiken sen valituksen määrän. Olen myös kiitollinen siitä, että kohta on monta vapaapäivää pääsiäisen vuoksi. Ihanaa jos olisi hyvä sää ja voisi ulkoilla kaikki päivät.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hyvä sinä! Mä olen seurannut Tomi Kokkoa somessa ja hän aina kertoo paaston hyödyistä. Pitäis itsekin yrittää :)

   Poista
 2. Olipas kiva nähdä asukuvia pitkästä aikaa, tykkäsin! Ja vaikka en kommentoinutkaan suoraan tuohon aitous-postaukseen, niin oon täysin samaa mieltä teidän kanssa - jotkut blogit on jäänyt multa viime aikoina (vuosina) lukematta, koska tyyli on liian siloteltua. Välillä kaipaa sitä aitoutta... Toki on muutamia ammatti-bloggaajia, jotka tekee työtään niin taidokkaasti, että siinä ei liian silotellut kuvat niin haittaa. Mutta aina he kuitenkin tuo teksteillään sitä aitoutta mukaan. Pitää osata kirjoittaa hyvin!

  PS. Joskus aikoja sitten kommentoin siihen sun #vainopettajajutut -postaukseen hyvin pitkästikin, mutta se mun kommentti taisi hävitä jonnekin bittiavaruuteen... Enkä oo jaksanu vielä kirjottaa sitä uudestaan :D Ehkä vielä joku päivä. Mutta se oli mun lempparipostaus vähään aikaan, samaistun siihen kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja kiva jos tykkäsit asukuvista! Mun pitääkin kirjoitella sitten pian taas opettaja-juttuja, pari ideaa on jo mielessä.. ;)

   Poista
 3. Ihania juttuja ja oon niin ilonen, että muutkin ihmset löytää kiitollisuudenaiheita elämän pienistä asioista :) Mie oon joka päivä kiitollinen elämäni suurimmista asioista eli rakkaistani <3 heidän lisäkseen kiitollisuus tulee gradun etenemisestä, auringosta, pian alkavasta treenivalmennuksesta ja neljän viikon päästä koittavasta kesälomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, gradun eteneminen ainakin! Tsemppiä loppukevääseen! :)

   Poista