perjantai 10. maaliskuuta 2017

uusi työ, uudet haasteet


R: Tajusin eilen, etten ole täällä blogin puolella muistanut lainkaan kertoa, mitä työrintamalle kuuluu! Eli kuten tässä postauksessa jo mainitsin, mun työt edellisessä työpaikassa loppuivat ennen reissua. Virallisesti työsopimus päättyi helmikuun loppuun. Olin jo melko varma, että jään työttömäksi ja että reissun jälkeen edessä olisi loputonta työhakemusten kirjoittelua ja CV:n viilaamista, mutta toisin kävi.

Kävin ennen San Franciscoon lähtöä työhaastattelussa ja eräänä aamuna reissussa herätessäni oli kännykkään tullut viesti, että sain työpaikan. Se teki hyvästä reissusta vieläkin paremman! Oli kyllä hyvä fiilis. Tällä viikolla selvisi, että työt alkaa vasta ensi viikolla, eli kivasti sain tähän tällaisen pienen "lomalta paluu loman". Ensi tiistaina siis aloitan siis työt uudessa paikassa, jännää! Tämä työ liittyy melko läheisesti mm. mun gradun aiheeseen, eli oikeasti tiedossa on kiinnostava työ ja just omaa osaamisaluetta. Paljon uutta opeteltavaa tulee toki olemaan, mutta eiköhän se siitä ala sujumaan! Innolla odotan jo uusia haasteita :)

8 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työstä!! Ihan huippu juttu, että meni noin hyvin ja sujuvasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yllätyin lopulta vähän itsekin miten sujuvasti meni!

   Poista
 2. Oi miten mahtavaa, suuresti onnea uuden työn aloituksesta! Vielä parasta on, kun se sattuu melkeen täysin omalle osa-alueelle ja siitä voi melko varmasti nauttia ja sitä tehdä suurella intohimolla!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista