maanantai 20. maaliskuuta 2017

Miksi tämäkin piti kuvata?

J: Tulen kiireellä töistä kotiin, kauhea nälkä. Ei ole vielä kuitenkaan päivällisen aika. Menen jääkaapille, teen smoothien ja just ennen sen juomista päätänkin kaataa sen kulhoon ja koristella kivasti, jotta voisin ottaa siitä pari kuvaa.


Mutta miksi? Sitä mietin siinä vaiheessa, kun asettelen goji-marjoja riviin toinen toisensa perään ja suunnittelen mitä laitan seuraavaksi. En todellakaan tiedä miksi teen sitä, mutta se on yllättävän terapeuttista ja hauskaa. Sen jälkeen kannan koko komeuden takapihalle, asettelen sen kivasti ja otan kuvia. Ensin kameralla, sitten kännykällä instastoryyn ja snapchatiin. Sen jälkeen otan vielä kameralla kuvan siitä kun otan kännykällä kuvaa.

Noin vartti sen jälkeen kun smoothie oli aluperin valmis, otan lusikan ja lusikoin smoothien suuhuni. Siinä samalla edelleen pohtien, että miksi ihmeessä teen niin. Ehkä siksi, sillä tykkään katsoa muiden smoothiekuvia? Ehkä siksi, kun itse inspiroidun kauniista smoothiebowleista? Ehkä siksi, kun kaunis ruoka (ihan varmasi) maistuu paremmalta? Ehkä siksi, kun on kevät ja tekisi koko ajan mieli kuvata kaikkea? Ehkä siksi, että kaikki näkisivät mitä syön? Vai siksi, että mulla on niin kiva uusi Marimekon kulho? Vai siksi, kun muutkin kuvaavat?


Miksi te muut kuvaatte ruokianne?

2 kommenttia:

  1. Toi inspiroituminen on nimenomaan se sana! Ja joskus kun jaksaa tehdä hienoja asetelmia, on kiva ottaa niistä.kuva :D

    VastaaPoista
  2. Jep, niimpä! Ehkä siis kuvailen niitä jatkossakin..

    VastaaPoista