tiistai 21. maaliskuuta 2017

liikaa (vai sopivasti?) kaikkea uutta

R: Mun uusi esimies kysyi multa tänään, että onko jo valoisampi päivä. Vilkaisin automaattisesti ulos ikkunasta ja mietin, että aika harmaata ulkona näyttää olevan. Oikeasti hän tarkoitti mun fiilistä, olin kuulemma eilen ollut niin turhautunut kertoessani, että välillä tuntuu etten opi kaikkea uutta ikinä. Totesin, että ne fiilikset voi osittain laittaa maanantaiaamun piikkiin, mutta onhan se totta, että uuden työn aloittaminen on oikeasti tosi raskasta. Jos joltain on mennyt ohi, niin aloitin siis viikko sitten uuden työn. Tässä postauksessa kerroin aiheesta vähän enemmän. Uusi työ ja uuden oppiminen vievät niin paljon energiaa, että blogi ja some ovat jääneet vähän taka-alalle. Olen ollut normaalia väsyneempi, joten töiden, treenien ja muiden menojen jälkeen blogille tai somettamiselle ei ole oikein jäänyt aikaa arkisin. Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, olisin viime aikoina käyttänyt ne tunnit bloggaamiseen!


Uuden työn aloittamiseen liittyy aina niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä. Tärkeimpänä tietenkin ne uudet työtehtävät, mutta sen lisäksi pitää opetella uusia asioita ihmisten nimistä työpaikan käytäntöihin, eli ei ihmekään että väsyttää. Aivot joutuvat koetukselle, kun uutta tietoa tulee koko ajan, eikä tilannetta ainakaan helpota se, jos yöunet jäävät lyhyiksi! Huomaan aina silloin tällöin haikailevani vanhaan työpaikkaani, jossa työtehtävät ja -tavat olivat ehtineet tulla tutuiksi. Työ ei ollut helppoa, mutta jollain tapaa tuttua ja turvallista. Pitäisi kuitenkin muistaa se, että uusien asioiden opettelu on aina hyvästä. En ikinä kehity oman alani asiantuntijana, jos en joudu opettelemaan uusia asioita ja kehittämään itseäni. Alku on aina uudessa työssä vaikeaa, mutta kyllä se jossain vaiheessa varmasti helpottaa. Toki varsinkin tällä alalla muutoksia on luvassa jatkossakin, että koko ajan pitää olla valmis opettelemaan uusia asioita ja käytäntöjä.. Odotan kuitenkin jo sitä hetkeä, kun tajuan osaavani asioita ja voin luottaa omaan osaamiseni! Ehkä se sieltä vielä tulee, vaikka heti ei uskoisi.. 


Nämä postauksen kuvat on muuten Santa Monican beachilta. Lisää juttua (ja kuvia!) Santa Monicasta on tulossa lähiaikoina, samoin kun muitakin reissupostauksia. Heti kun ehdin käymään kuvia läpi.. Jos jollain muuten on postaustoiveita meidän Kalifornian reissuun (tai ihan mihin tahansa muuhun aiheeseen) liittyen, niin toiveita otetaan vastaan. Tähän mennessä ollaan kirjoitettu San Franciscon parhaista paloista (täällä) ja autoilusta (täällä). Nyt mä en kuitenkaan kirjoittele enää sen enempää, vaan tee iltapalaa ja katson jakson Skamia!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä uuteen työhön! Ihanat kuvat, reissupostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä on tulossa varmaankin nyt viikonloppuna :)

   Poista
 2. Tsemppiä uusiin töihin!
  Pakko vielä kommentoida, että sun uusi työpaikka taitaa olla ihan meidän naapurissa, hahah :D Asutaan siis siinä työkkärin "takana" olevassa talossa! Ehkä joskus törmäillään :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ehkäpä, jos noin samoilla suunnilla liikutaan.

   Poista