lauantai 11. maaliskuuta 2017

kaverikirja - juoksu edition

R: Saatiin Susannalta hauska juoksuun liittyvä haaste ja koska kaverikirjat ovat mun suosikkeja, päätin tarttua haasteeseen. En ole vuosiin jaksanut vastata mihinkään blogeissa pyöriviin haasteisiin, mutta mun mielestä tämä juoksukaverikirja sopii täydellisesti meidän blogiin.

Kuka olet:  Tämän te varmaan tiedättekin, eli Riikka ja 29v.
Missä päin vaikutat: Turun keskustassa asustelen. Ainakin vielä toistaiseksi, asuntokuume on korkealla!
Mitä teet työksesi:  Olen vasta vaihtamassa työpaikkaa, työllistämisen asiantuntija olen pian.
Mitä harrastat: Koripalloa, juoksua, kuntosalia, kotijoogaa, bloggaamista. 


Lempiruokasi: Vaihtelee, mutta tällä hetkellä sanon falafelit. Erityisesti Fafa'sin falafelpitat, nam!

Mitkä on lempilajisi: Pakko sanoa koripallo, rakkaudesta lajiin jo yli 20 vuoden ajan! Hyvänä kakkosena tulee juoksu, varsinkin tälleen keväisin.
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: En ainakaan Asics, olen huomannut sen olevan liian kapea mun jalkaan. Tässä asiassa mulla on vielä pieni identiteettikriisi selkeästi menossa, kun en osaa vastata. Täydellinen juoksukenkä edelleen siis etsinnässä.Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: St Albans Halfmarathon, sieltä on niiin hyviä muistoja. Mäkinen ja haastava reitti, mutta lampaita reitin varrella, hurraavia brittejä ja icelolly maalissa, parasta!
Mikä on paras juoksutuloksesi:  Hmm, puolimaraton tulokset voisivat parantua ja kympin olen juossut kisassa vaan kerran. Joten ehkä joku cooper lukiossa? Tai 100m pikajuoksu yläasteen koulujenvälisissä? ;)
Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Juoksuteemalla jos mennään, niin varmaan se kun pääsin ensimmäisen puolimaratonin maaliin ja fiilis oli upea.  Mutta mieleenpainuvia on myös monet hetket koriskentällä, ne viimeisten sekuntien voitot, junnujen SM-sarjaan pääsy tai muuten vaan hyvät hetket joukkueen kanssa. Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: En skippaa treenejä, jos olen päättänyt treenaavani, sillä pidän aidosti liikunnasta. Tsemppaan aina myös muita ja olen kova treenaamaan.
Entä heikkoutesi: Ehkä joskus se, että turhaudun, jos asiat ei mene kuten toivoisin. Eli jos juoksu ei kulje lenkillä tai heitto uppoa peleissä, kiroan mielessäni koko lajin maanrakoon sen sijaan, että yrittäisin keskittyä hetkeen ja siihen, miten parantaisin suoritusta. Silti en koskaan luovuta!
Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Joogaisin ja venyttelisin enemmän ja söisin aina vaan kaunista ruokaa. Lukisin enemmän kirjoja.


Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Joskus olisin sanonut, että haaveilen paremmista tuloksista, mutta sen jälkeen kun jouduin olemaan kolme kuukautta juoksematta, sanon että haaveilen siitä, että pystyisin juoksemaan koko ikäni!

Missä maassa haluaisit juosta: Olen toteuttanut jo pari toivettani, olen juossut Australiassa Sydneyssä meren rannalla ja jenkeissä San Franciscossa Golden gaten maisemissa. Seuraavaksi haluaisin ehkä juosta Lontoossa Thamesin rannalla (en ole koskaan juossut siellä, vaikka Lontoossa/Englannissa on tullut monta kertaa juostua) tai New Yorkin Central Parkissa.
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: Apua, tämä on vaikea. Olen huono keksimään tällaisia, ehdottakaa te jotain!

Mä haastan kolme kovaa juoksijaa, eli Karoliinan, Katjun ja Kristan!

6 kommenttia:

  1. Hei, kiitos haasteesta! :) Pitää kyllä toteuttaa, tää on kiva!

    VastaaPoista
  2. Jee, mahtavaa!! Kiitos haasteesta, vihdoin saan jotain kirjoittelemisen aihetta juoksutauon keskelle :)

    VastaaPoista
  3. Täällä toinen, jolla Asics ei vaan toimi. Musta on tullut Adidas-mimmi vaikken mietenkään innolla olisi siihen muottiin taipunut :D

    VastaaPoista