lauantai 18. maaliskuuta 2017

17 tuntia Kööpenhaminassa

J: Meillä oli San Franciscosta palatessa 17 tunnin mittainen koneenvaihto Kööpenhaminassa. Mietimme ensin, että hengaisimme vain keskustassa illan ja nukkuisimme lentokentällä, mutta onneksi päädyimme varaamaan hotellihuoneen! Paluu kotiin ei tuntunut yhtään niin pahalta kun sai pitkän lennon jälkeen jaloitella hetken (eli noin 10 kilometrin edestä) Köpiksessä ja sen jälkeen nukkua hotellin pehmeissä lakanoissa ja nauttia ihan superhyvän aamupalan. Varasimme lentokentän läheltä tämän hotellin ja pääsimme sieltä kätevästi metrolla sekä lentokentälle että keskustaan. Voin suositella sitä ihan muillekin kuin välilaskulla majoittuville! Siisit hotelli, loistava aamupala ja metropysäkki oli ihan vieressä.

Ehdimme lopulta alle vuorokaudessa vaikka mitä!


..eksytimme Jannen heti väärään metroon. Löysimme onneksi toisemme seuraavalta pysäkiltä..

..unohdimme repun erääseen kahvilaan. Sekin onneksi löytyi melkein heti kun sen häviämien huomattiin.

..tarkistimme varmaan sata kertaa kruunun kurssin.. Enkä edelleenkään muista sitä!

..Kävimme ihastelemassa Nyhavnissa upeita taloja ja laivoja

..Löysimme maailman mahtavimman graffitin!!!! (labbis ensimmäisessä kuvassa)

..Totesimme kaikkien tanskalaisten olevan todella tyylikkäitä


..Shoppailimme Riikalle uuden takin, sillä Riikka unohti takkinsa SF:n lentokentällä ruumaan menevään matkalaukkuun ja oli liikkeellä pelkällä neuleella

..Kävelimme varmaan kymmenen kertaa saman kirkon ohi ja kukaan meistä ei varmaan silti tiennyt, missä oikein olimme. Onneksi oli Google Maps!

..Kävimme jättikokoisessa Tigerissä ja Riikka osti itselleen pehmolampaan tuliaiseksi.

..Söimme myös kiinalaisessa, sillä se osui eteemme juuri kun oli sopivasti nälkä

Täytyy vain todeta, että onneksi olin käynyt kaupungissa ennenkin ja paikat olivat tuttuja! Olisimme todennäköisesti muuten eksytty jonnekin juna-asemalle ja myöhästytty lennolta. Sen verran väsynyt reissu oli.. Oli kuitenkin ihana käydä taas Kööpenhaminassa! Sinne(kin) voisin lähteä pian taas uudestaan. Uutta reissua odotellessa täältä voi käydä lukemassa meidän parin vuoden takaisen postauksen reissusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti