lauantai 25. helmikuuta 2017

turistina San FranciscossaJ: Ihana loma, ihana San Francisco! Tänään oli ensimmäinen kokonainen päivä kaupungissa ja se riitti - mä olen rakastunut! San Franciscossa on kaikkea mitä kaikkea kaupungilta odotan.. On kivoja nähtävyyksiä, kauniita taloja, rantaa ja hyviä ravintoloita. Sen lisäksi täällä on ihan superhyvät mahdollisuudet mäkitreeniin, tämä on varmaan mäkisin kaupunki. jossa olen ollut! Ja ne mäet eivät ole mitään pieniä, vaan sellaisia, joissa jalkalihakset saavat ihan oikeasti tehdä töitä.. 

Käytiinkin heti aamulla tutkimassa mäkiä vähän tarkemmin ja tehtiin Riikan kanssa pieni mäkitreeni Lombard Streetillä. Lenkin lisäksi on tullut käveltyä tänään yli 20 kilometriä, joten tylsää ei ole ollut! Pyörittiin aamupäivällä lähinnä Golden Gaten tuntumassa ja iltapäivällä keskustassa. Aikaero painaa vielä vähän päälle, joten olen nyt kymmeneltä ihan valmis nukkumaan. Aamulla meidän pitäisi hakea heti auto vuokraamosta ja ajella Los Angelesiin. Vähän jo mietityttää, että miten selviätään tuolla liikenteessä..

Tällä hetkellä on jotenkin aivan uskomaton fiilis. Se tunne, kun on monta vuotta halunnut jonnekin kaupunkiin ja sitten vihdoin pääsee, on vaan niin mahtava. Eli nyt jos joku katselee kuvia kateellisena, niin siitä vaan lentoja varaamaan! Tämä alkuloma on ainakin ollut jokaisen euron arvoinen. Rahalla ei saa onnea, mutta matkoja saa. Ja matkustaminen tekee onnelliseksi!

8 kommenttia: