maanantai 27. helmikuuta 2017

täydellinen vuorokausi Los Angelesissa


J: Tänään on ollut taas niin mahtava päivä, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Los Angeles on upea! Tämä on aivan erilainen kuin San Francisco, johon ihastuin heti ensimmäisen päivän aikana. Losi on enemmänkin palapeli, joka pitää koota pala palalta kasaan ennen kuin ymmärtää koko kuvan ja voi ihastua kaupunkiin.

Kaksi päivää täällä on aivan liian vähän, mutta onneksi ehdittiin tehdä ja nähdä tärkeimmät asiat. Ollaan bongattu Hollywood-kyltti, käyty katsomassa nba:ta, ajeltu Santa Monicalle, kävelty Walk of Famella ja ihasteltu Hollywoodia muutenkin. Tänään osuttiin paikalle just ennen Oscarien alkua, joten joka paikassa oli kauhea tohina. Oli mielenkiintoista nähdä sekin, vaikkei Oscargaala muuten oikein kiinnostakaan.

Huomenna matka jatkuu kohti Montereytä. Kaliforniassa on ollut viime aikoina kovia sateita ja luin juuri, että mutavyöryt ovat sulkeneet osia siitä tiestä, jota meidän piti ajaa. Toivotaan, ettei suunnitelmat ihan kauheasti muutu, siellä alueella on kuulemma todella upeat maisemat! Nyt nukkumaan, jotta päästää aamulla ajoissa liikkeelle. Kivaa maanantaita kaikille!

Ps. Muistakaa seurata @jenniemin & @riikka_ni Instagramissa ja jenna.nieminen ja riikka.nieminen Sanpchatissä!

6 kommenttia:

 1. Tuttuja paikkoja! ;) Näyttää niin mahtavalta, että matkakuume vaan paheni. Ihanaa loppureissua!
  Terkuin, Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Matkakuume on varmasti tosi korkealla, toivottavasti pääset (päästään) pian reissuun!

   Poista
 2. Voi tiedän reissu kuulostaa niin ihanalta! Rentoutukaa ja nauttikaa kunnolla <3

  VastaaPoista
 3. Täällä myös matkakuume nousee näitä postauksia lukiessa! Nauttikaa! :)

  VastaaPoista