keskiviikko 15. helmikuuta 2017

täydellinen kuu ja muita ilonaiheita


J: Parhaat hetket syntyvät usein silloin kun niitä osaa vähiten odottaa.. Esimerkiksi silloin kun laitat aamuksi herätyksen, et voi kuvitellakaan herääväsi ennen herätyskelloa siihen, että täysikuu heijastaa suoraan sisälle ikkunasta. Harvoin tulee vedettyä niin nopeasti sunnuntaina vaatteet päälle ja lähdettyä ulos! Maiseman kruunasi jäinen meri ja vaaleanpunainen taivas. Tai ei vaan taivas, vaan koko ranta! Ehdottomasti yksi mahtavimmista maisemista, joihin olen meidän mökillä tässä vuosien aikana törmännyt.


Oli muutenkin aika onnistunut mökkiviikonloppu. Täydellisen kuun lisäksi ehdittiin ihastella läheistä pirunpeltoa ja kävellä toista tuntia lumisessa metsässä. Syötin myös vuoden ensimmäiset laskiaispullat, saunottiin ja pelattiin Trivial Pursuitia. Jos saisin valita, voisin viettää kaikki viikonloppuni samalla tavalla! Sekä ehdottomasti samassa seurassa.


Alkuviikko onkin ollut sitten kaukana rentouttavasta. Tekemistä on riittänyt ja tulee riittämään vielä ennen viikon päästä alkavaa lomaa. Olen taas niin loman tarpeessa. Onneksi seuraavaan viikonloppuun on enää pari päivää. Sen jälkeen saakin alkaa jo pakkaamaan, niin siistiä! Kertokaa muuten vielä vinkkejä sinne Kaliforniaan, jos olette siellä käyneet. Niitä on ollut mielenkiintoista lukea..

Nyt saunaan ja iltapalaa. Kertokaa te, mitä tykkäätte kuvista?

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia :)! Huippua, että reissu lähenee...! Tulee varmasti upeaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa!! Mie heräsin samaisena aamuna ennen kelloa ja ihastelin tuota näkyä ikkunasta! Teki mieli mennä ulos, mutta oli pitkä päivä edessä, niin piti jatkaa unia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkuminenkin on kyllä hyvä vaihtoehto, ihan varmasti tulee jatkossakin yhtä hienoja aamuja!

   Poista
 3. On hienoja kuvia! Mahtavalta kuulostaa tuleva reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti siitä tulee myös mahtava..

   Poista