perjantai 10. helmikuuta 2017

miten se voi olla niin vaikeaa?

R: Nyt puhutaan aiheesta, josta mä en oikeastaan tykkää puhua. Tätä aihetta koskeviin kahvipöytäkeskusteluihin harvemmin osallistun ja tätä asiaa välttelisin, jos vaan voisin. Ja tämä aihe on ihonhoito! Olenko ainoa, jonka mielestä mm. meikkien peseminen iltaisin on jotain niin rasittavaa? Entä olenko ainoa, joka ei todellakaan kuori ihoa kerran viikossa - hyvä jos kerran kuukaudessa? Kasvonaamioita käytän ehkä kerran puolessa vuodessa. Vartalon ihoakin rasvaan ihan liian harvoin.

Kuvien tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Mä en ole koskaan ollut kovinkaan innostunut mistään kauneusjutuista, en meikkaamisesta enkä hiustenlaitosta. Joskus kausittain innostun, mutta ne innostukset jää usein lyhyiksi. Toki mä silti meikkaan, yleensä vähemmän, mutta joskus enemmän. Tykkään näyttää hyvältä (tai ainakin siedettävältä) ja kiltisti puhdistan (lähes) joka ilta kasvoni. Mutta myönnän, että silloin tällöin saatan mennä nukkumaan ilman, että pesen kasvot (pesen kyllä aina, jos olen meikannut). Aamuisin pesen kasvot ihan vaan vedellä ja rutiininomaisesti laitan vanhat tutut meikit naamaan.

Mutta. Pakko myöntää, että nyt kun ikää alkaa olla jo lähemmäs 30, näkyy huonot tavat kasvoilla helpommin kun aiemmin. Pitäisi käyttää silmänympärysvoiteita, pitäisi kuoria ihoa useammin ja kosteuttaa kunnolla. Olen miettinyt tätä asiaa, että on jotenkin ristiriitaista, että paasaan aina kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, mutta silti itse usein laiminlyön ihon hyvinvoinnin! Juon vettä ja huolehdin, että saan tarpeeksi vitamiineja, mutta miten se ihon hoitaminen voikin olla niin vaikeaa? En muka koskaan ehdi. Tai jos ehtisin, niin en jaksa. Päätinkin nyt haastaa itseni tähän hommaan ihan tosissani. Eli tästä lähtien raivaan jostain aikaa ihonhoitoon. Ei se ihon rasvaaminen niin kauan vie, vaikka aina uskottelen itselleni niin. Kaiken lisäksi mulla on kaapit pullollaan erilaisia ihonhoitotuotteita, joten ainakaan kunnon tuotteista ei jää tämä asia..Nyt siis julkisesti lupaan, että tsemppaan tässä asiassa! Viimeksi lupasin julkisesti, että aloitan säännöllisen kehonhuollon ja joogailun, se lupaus on pitänyt hyvin, joten ehkä tämäkin? Ihonhoito on kuitenkin lopulta ihan palkitsevaa, kun iho näyttää ja tuntuu hyvältä!

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän sinua niin hyvin! Mieluummin en edes meikkaa enää iltasella, koska on todella raivostuttavaa pestä niitä pois :D Ja lähes kaikki meikkini on vesiliukoisia..

  Ihoni on todella pintakuiva ja siksi sitä on pitänyt opetella rasvaamaan - kyllähän se auttaa! Muuten en tosin hifistele, aamuisinkin pesen kasvot vain vedellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa! Ja joo siis, vapaapäivien parhautta, iltaisin ei tarvitse pestä meikkejä :D

   Poista
 2. Sama täällä! :D Käytin elämäni ensimmäistä kasvonaamiota itse asiassa juuri tänään. Nyt talvella olen kuorinut ihoa enemmän kuivuuden vuoksi, mutta ei se tunnu paljon muuta tarvitsevan. Ehkä ihomme vaan voivat hyvin luonnostaan? Siitä olen tietty kiitollinen. :)

  Suoraan sanottuna olen myös sitä mieltä, että jatkuva hinkkaaminen yms. usealla tuotteella voi vain pahentaa tilannetta / tuntuu rahastukselta, joten "hemmottelen" ihoani vähän harvemmin ihan tietoisesti. En koe painetta kuoria kasvojani viikoittain, ja kavereiden kanssa a aiheestjuteltuamme tuntui, että moni muukin jättää homman väliin usein laiskuuttaan. :D Mutta kyllä, kävisin kasvohoidoissa toisinaan jos siihen olisi varaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis toi on kyllä totta, mun iho on ihan suht hyvässä kunnossa, joten se ei vaadi niin paljon. Toki se ehkä olisi vielä paremmassa kunnossa, jos just vaikka kuorisi säännöllisesti.. Kiva kuulla etten ole ainoa laiska :D

   Poista