sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Miten kävi karkkipäivälle?

J: Mun on pakko paljastaa teille yksi asia. Muistatteko karkkipäivän?


Se toimi hyvin kolme ensimmäistä viikkoa. Neljännellä viikolla söin karkkia myös sunnuntaina, samoin viidennellä viikolla. Tällä viikolla olen syönyt tiistaina, perjantaina, lauantaina ja tänään. 

Hups. En ole mitenkään ylpeä itsestäni, mutta eipä mua kovinkaan paljon edes harmita. Määrät ovat kuitenkin olleet aika pieniä, esimerkiksi tiistaina söin vähän suklaata (koska ystävänpäivä) ja nyt tänä viikonloppuna olen syön noin 300g karkkia ja muutaman Omarin. Eli siis sama määrä, jonka parina ensimmäisenä viikkona söin yhdessä päivässä. Toki hampaille parempi vetää se kaikki määrä kerralla, mutta maha ja pää eivät tykkää! 

Ajattelin edelleen pitää tiukasti kiinni siitä, etten syö arkena herkkuja. Ensi viikolla alkaa kuitenkin loma (jos ette vielä tieneet) ja lomalla aion syödä jenkkiherkkuja. En tietenkään ihan hulluna joka päivä, mutta en aio kieltäytyä jos mieli tekee vaikka jätskiä tai donitseja. Tai suklaata.. Lomalla voi ottaa vähän rennommin ruokailujen suhteen, mutta loman jälkeen on taas pakko palata normaaliin rytmiin, eli karkkipäivään. Tai ainakin yrittää pysyä siinä..

Huh, tekipä hyvää paljastaa tämä teille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti