keskiviikko 8. helmikuuta 2017

kurkkaus menneeseen ja vinkkejä kaivataanR: Tänään tuntui jo siltä, että aurinko olisi lämmittänyt vähän. Vai mahdoinko vaan kuvitella? Töistä kotiin kävellessä aloin jo haaveilemaan (Jennan tavoin) kesästä ja muistin, että en ole vieläkään julkaissut kaikkia Madeiran kuvia. Tässä siis pieni throwback Madeiralle!

Talvisin ajatus siitä, että pian ei enää tarvitse montaa kerrosta vaatteita, tuntuu aina niin kaukaiselta. Mutta pian on taas se aika, kun voi vaihtaa ohuempaan takkiin, ei tarvitse paksua huivia ja hanskoja ja voi kaivaa (valkoisetkin) tennarit kaapista! Sen jälkeen tuleekin pian jo se aika, kun ei tarvitse edes takkia! Mä tykkään kyllä näistä vuodenajoista, osaa paremmin arvostaa kesää ja aurinkoisia päiviä, kun joutuu kokemaan talven loskat ja pakkaset. Onneksi meillä tulee pian hetkeksi kesä (tai ainakin kevät) kun muutaman viikon päästä otetaan suunnaksi Kalifornia. San Fraciscossa sää on varmaan vaihteleva, mutta Los Angelesissa voi hyvällä tuurilla olla jopa yli 20 astetta, can't wait!

Ja nyt hei, antakaa hyviä vinkkejä, mitä kannattaa tehdä San Franciscossa? Olisiko vinkkejä hyvistä brunssipaikoista? Mistä saa hyviä burgereita? Entä onko Los Angelesissa Hollywoodin suunnalla jotain must kohteita (siellä meillä on kyllä melko tiukka aikataulu..). Missä kannattaa pysähtyä Los Angelesin ja San Franciscon välillä? Ollaan yötä Montereyssä, onko siitä kokemuksia? Kaikki vinkit on tervetulleita..

6 kommenttia:

 1. San Franciscossa on paljon nähtävää, ite suosittelen käymään Alcatrazissa ja Fishermans Wharfilla, lisäks merileijonat, pienet kaupat yms on yks nähtävyys Pier 39:llä. Oon tehny sinne monta päiväretkeä Alamedasta,niin jos on mahdollista niin ei kannata änkee ihan kaikkea samalle päivälle - vaikka esim. duck- tourilla näkee kivasti. AT&T stadioni oli kans ihan hieno, mutta ei kannata mennä sinne pelipäivänä! :D Ite oon yöpynyt aina tuttava perheellä Alamedassa, niin ruokailut on melkein hoidettu aina sielä. :)

  Montereyssä kannattaa testata Bubba Shrimp(ravintola) ja jos on aikaa, niin se Montreys Bay akvaario oli sielä aika makee.Olisin halunnu uimaan sielä saukkojen kans :DD Lisäks jos aikaa on niin kannattaa ajaa Carmel-by-the-seahin, sillä se on kans tosi kaunis paikka, vaikka onkin sellasten mätärikkaiden eläkeläisten paikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiih, kiitos vinkeistä! Meihän hotelli on lähellä tota merileijonapaikkaa! Osaatko muuten sanoa, onko SF:ssä helppo pyöräillä/vuokrata pyörää?

   Me ei varmaan tuonne akvaarioon ehditä, mutta se on hyvä plan b jos sataa..

   Poista
 2. Kannattaa käydä katselemassa Castrossa ja Haight-Ashburyssa boheemimpaa menoa. Klassisiin nähtävyyksiin kuuluu myös Lombard Streetin kiemurat, ja China Townista löytyy varmasti ihania ruokia! Omasta Kalifornian-reissusta on jo melkein neljä vuotta aikaa, joten superhyvän burgeripaikan nimi on unohtunut. Muistan vain, että raflan seinällä oli lehmän takapää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistetään mieleen! Ja lombard street näyttää kuvissa ainakin siistiltä :) Hyviä burgeripaikkoja taitaa olla aika paljonkin, mutta tuo lehmän takapää seinällä alkoi kiinnostaa :D :D

   Poista