maanantai 6. helmikuuta 2017

ikävä iski!


J: Mun täytyy paljastaa teille jotain. Ollaan nyt asuttu aika tasan puoli vuotta Salossa ja viikonloppuna se iski ensimmäistä kertaa oikein kunnolla. Mulla on ikävä. Ikävä Turkuun! Haluan taas lenkille Aurajoen rantaan, Motivukselle salille, Hansaan shoppailemaan ja asunnon Woltin kuljetusetäisyydeltä. Haluan lumettomat jalkakäytävät ja lähikaupan sadan metrin päähän. Haluan taas Unikorikseen pelaamaan ja kävellä yhdessä treeneihin Riikan kanssa. 

Noei, kai tämä on vaan ohimenevä vaihe. Rakastan kuitenkin tätä meidän asuntoa niin paljon, etten muuttaisi enää kerrostalokaksioon. En edes sellaiseen, joka sijaitsee Turun keskustassa. Toki täytyy myöntää, että välillä elämä Salossa on aika ankeaa ja yksinäistä ja kaipaan niitä pieniä arkisia asioita Turusta.. Mutta toisaalta, kevään tullen saan taas nauttia omasta pihasta ja ihanista lenkkimaastoista. Ja jospa tämä kaupunkikin heräisi henkiin, kun kevät tulee.

Se miksi ikävä iski juuri nyt, johtuu varmaan huippukivasta lauantaista, joka vietettiin Riikan kanssa Turussa. Pääsin taas pitkästä aikaa Educariumille Unikoriksen matsiin (tosin vaan pitämään pöytäkirjaa) ja iltapäivällä käytiin kaupungilla, haettiin Fafasista ruokaa, kuvailtiin ja suunniteltiin tulevaa reissua. Ihanan rento ja inspiroiva päivä! Pitäisi useammin käydä Turussa, jospa se helpottaisi ikävää..

Nyt lähden Turun sijaan Perniöön pelaamaan koripalloa. Ihana iltamatsi taas tiedossa, saa nähdä miten jaksaa. Mulla on ollut taaas pari päivää vähän flunssainen olo, mutta toivottavasti se ei häiritse. Pitäkää meille peukkuja pystyssä - tappioputki ei saa enää jatkua!

2 kommenttia:

  1. Mie kirjotin tänään matkavarausta tehdessä kotikotini osoitteen, vaikken ole asunut siellä neljään vuoteen! Välillä tunteet nousee pintaan ja on ikävä, mutta ihanaa, kun pääsee vaikka junalla huristaman kotikaupunkiin ja näkemään rakkaita ihmisiä <3

    VastaaPoista
  2. Välillä tulee vain ihan kauhea ikävä jotakin kaupunkia:/ Kannattaa käydä useammin Turussa niin ikävä varmasti helpottuu :)

    VastaaPoista