lauantai 7. tammikuuta 2017

vuosi vuodelta..

 R: Blogi on vähän kun julkinen päiväkirja. Blogista ja yleisestikin somesta on niin helppo tarkistaa, mitä on tehnyt milloinkin, miltä on näyttänyt ja millaisia ajatuksia päässä on milloinkin pyörinyt. Päätin tehdä pienen katsauksen kuuden vuoden päähän ja sieltä tähän päivään, mitä kaikkea olenkaan aiempina vuosina tammikuun alussa tehnyt?


6 vuotta sitten tänä päivänä olin New Yorkissa. Se oli ensimmäinen reissu Euroopan ulkopuolelle ja niiin odotettu! Nähtiin kaikki tärkeimmät nähtävyydet, syötiin melkein joka päivä hampurilaisia, shoppailtiin ja fiilisteltiin Nyciä! 6.1.2011 käytiin outletissa shoppailemassa, Carrien portailla ja risteilyllä Manhattanin edustalla.


5 vuotta sitten nautittiin lämmöstä Teneriffalla. Jonnekin oli päästävä opiskeluja ja kylmyyttä karkuun, joten lähdettiin Jennan kanssa ensimmäiselle Kanarian saarten lomalle. Käytiin Teidellä, otettiin aurinko ja nautittiin lomasta.4 vuotta sitten opiskelin, vaikka motivaatio oli vähän kadoksissa. Suunnittelin reissua Jennan luo Englantiin ja neljä vuotta sitten tänä päivänä ostinkin (jälleen) lennot Lontooseen. Blogissa ei näyttänyt olevan mitään yhtenäistä teemaa, vaan silloin tällöin asuja, melko paljon matkajuttuja ja omia kuulumisia.


3 vuotta sitten olin tutkimusavustajana yliopistolla, työt olivat vasta alkaneet ja kaikki oli vähän outoa ja uutta. Olin innostunut superfoodeista ja treenasin melko paljon. Silloin myös kerrottiin ensimmäistä kertaa blogissa, että aiotaan juosta kesällä 2014 puolimaraton! Näihin aikoihin alkoivat säännölliset treenipostaukset.


2 vuotta sitten tein gradua. Instagramin ja blogin perusteella treenasin paljon, halusin epätoivoisesti saada gradun valmiiksi ja stressasin sopivissa määrin tulevaa työelämää. Blogissa oli alkanut näkyä entistä enemmän treeniin ja hyvinvointiin liittyviä postauksia.


1 vuosi sitten olin Australiassa Melbournessa. Loma läheni loppuaan ja ajatus töihin ja Suomeen palaamisesta ei houkutellut lainkaan. Tasan vuosi sitten käytiin ihastelemassa Brightonin rantakoppeja, syötiin katuruokafestareilla ja illalla ihasteltiin auringon laskua Melbournen korkeimmasta pilvenpiirtäjästä.

Tänä vuonna 6.1 oli loppiainen, vietin vapaapäivää kotona. Iltapäivällä lähdettiin testaamaan Turkuun saapunut Fafa's (parasta!) ja käytiin katsomassa leffassa Passenger. Illalla nukahdin sohvalle.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Blogista on kyllä niin kiva lueskella ja katsella menneitä juttuja! En muistaisi puoliakaan ilman blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja niin totta, joskus omista jutuista saa jopa inspiraatiota!

   Poista
 2. Olipas kiva tällainen kooste menneeseen. En tiennytkään (tai muistanut) että ootte ollut New Yorkissa! Piti heti mennä lukemaan ne postaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu siellä oltiin ja voisin koska vaan mennä uudelleen! Apua, mitäköhän niin vanhoissa postauksissa on.. ;)

   Poista
 3. Kiva postaus! Pitäisi tutkia omaakin historiaa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, sieltä voi löytyä hauskoja muistoja :)

   Poista
 4. Ihana idea tää postaus. Toi New York kuulostaa hyvältä ja on itselläkin haaveena päästä sinne jo parin vuoden säteellä. Toivotaan, että toteutuu. Ihanaa vuotta 2017 sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! New York oli kyllä ihana, voisin lähteä sinne uudelleenkin. Samoin sulle <3

   Poista
 5. Hauskoja muistoja ja miten ootkin joka vuodelle löytänyt muiston! Mie en oikein muista, missä loppiaisen olen kulloinkin viettänyt, mutta varmasti, kun rupeisi kaivelemaan arkistoja, sieltä löytyisi paljon muistoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti somen arkistoista löytyisi vaikka mitä yllättävää ;) Joskus on kiva muistella vanhoja!

   Poista