maanantai 30. tammikuuta 2017

päivän paras hetki


J: Mä oon ottanut tavaksi, että maanantaisin töistä kotiin tultua otan ihan rennosti. Keitän kahvia tai nukun päivunet. Iloitsen siitä, että viikon ärsyttävin päivä on ohi ja viikko on taas alkanut! Tämän tavan myötä maanantait eivät tunnu enää yhtään niin pahalta kuin aikaisemmin. Tänäänkin haaveilin koko päivän tuosta porkkanakakusta, jonka tiesin odottavan jääkaapissa. Elämän pienet ilot..

Iltapäiväkahvi tuli kyllä tarpeeseen, sillä meillä on tänään vasta varttia vaille yhdeksän peli. Tiedän, että olen kotona taas vasta kymmenen jälkeen ja nukkumassa reippaasti yhdentoista jälkeen. Aamulla pitää taas nousta ennen kuutta, joten yöunet jäävät vähäisiksi. Rakastan koripalloa, mutta vaihtaisin meidän superhuonot salivuorot pois vaikka heti! 

Nyt taidan pakata pelikassin ja keksiä vielä hetkeksi jotain fiksua tekemistä. Tekisi mieli keittää vielä lisää kahvia, mutta enpä taida. Sitten ei ainakaan tulisi illalla uni.. Pitäkää muuten peukut pystyssä, että tänään kaatuu sarjakärki! Ja menkää te muut nukkumaan, mä lähden pelaamaan.. ;)

4 kommenttia:

 1. Hui kuinka myöhään peli tosiaan :S Jännä kun teillä on sarjapelejä viikollakin. Meillä on salibandypelit aina viikonloppuisin. Millä tasolla muuten pelaat? :) Jeeea, meillä kaatui (eiku hei, tasuri) pari viikkoa sitten sarjakärki, kun heille tuli kaudet eka pistemenetys, jee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä kotijoukkue aina määrittää pelipäivän. Melkein enemmän on nykyään arkisin, kun viikonloppuisin. Meidän joukkue pelaa läntisen alueen 3. divaria, eli vaan kuntosarja on meidän alapuolella..

   Ps. Hävittiin eilen :D

   Poista
 2. toi porkkanakakku näyttää niin hyvälle :-D!

  VastaaPoista