lauantai 21. tammikuuta 2017

lautasellinen hyvää

J: Iso lautanen kaurapuuroa, monta kuppia kahvia ja kirpeitä hedelmiä. Voiko aamu paremmin alkaa? Itseasiassa voi, jos ulkona paistaa aurinko ja olet ehtinyt jo käydä pienellä aamukävelyllä. Niin ihana aloitus tälle viikonlopulle!


Mä olen viime aikoina ollut niin fiiliksissä hedelmäosastolla, sillä valikoimaan on vihdoin saapuneet taas makeat appelsiinit, greipit ja veriappelsiinit. Ne ovat kaikki parhaimmillaan tähän aikaa vuodesta, joten nyt niitä kannattaa ostaa. Kiivejä syön kyllä vuoden ympäri, mutta nekin ovat tällä hetkellä erityisen hyviä, sekä myös halpoja. Samoin viinirypäleet! Suosittelenkin jättämään tutut ja turvalliset omenat ja banaanit kauppaan ja kokeilemaan jotain uutta. Mä voisin syödä tällä hetkellä hedelmiä varmaan kilon putkeen. Eikä muuten yhtään kiinnosta niiden sisältämä hedelmäsokeri. Sen ansiosta ei ole ollut ongelmia pysytellä  erossa valkoisesta sokerista.. Voittajafiilis!

Tänään on taas karkkipäivä, mutta tällä hetkellä ei ainakaan tee yhtään mieli karkkia. Sen sijaan voisin syödä vielä vähän aamupalalta jääneitä hedelmiä ja lähteä sitten lenkille tuonne auringonpaisteeseen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mä löysin taas pitkästä aikaa myös noita superhyviä ja makeita appelsiineja, oon koukussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Oon syönyt niitä varmaan pari kiloa viikossa.. :D

   Poista
 2. Appelsiinit on kyllä tähän aikaan vuodesta ihan parhaita! Aina ympäri vuoden uskottelen itselleni, etten tykkää appelsiineista, mutta onneksi aina ostan halvan hinnan perässä, koska just nyt ne on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama! Mutta oon kyllä huomannut, etteivät ne ole edes yhtä hyviä vaikka joskus syksyllä.

   Poista